Verdens mindste restauranter

instagram viewer

Dette spisested ligger i en lysegul forsendelsesbeholder og tilbyder kun grillede ostesandwicher af højeste kvalitet. Du kan bestille varer som The O.G. (Hawaiisk brød + Havarti) fra håndværksmenuen til sandwich, eller opfind din egen. Uanset hvad, er det en osteagtig sejr.

burrocheesektichen.com

Denne yndige kaffebar åbnede, efter at ejerne rejste til 45 stater på en kaffetur i Amerika - tal om en koffein spark. De planlægger at servere kaffe fra deres foretrukne stegere over hele landet i en 20-til-8-fods struktur. De nævner den lille husbevægelse som inspirationskilde, og vi er temmelig inspireret af den "fine-dining" oplevelse, de planlægger at tilbyde.

storycoffeecompany.com

Dette yndige kvarter er også verdens mindste hotel (det har kun et værelse!). Cafeen serverer sandwich, økologisk is og frisk juice og bruger kaffebønner fra et lokalt dansk firma.

centralhotelogcafe.dk

Dette søde dyk er berømt for deres jumbo, halvt kilo burgere og morgenmad hele dagen. Spisestedet er så lille, at de kun har halvdelen af ​​en adresse: 136 1/2 Main Street. Overbelastning af nuttedhed.

insta stories

cooperstowndiner.com

Med en butiksfront så sød som sit navn, har Juice Box sikkert meget at byde på. Selvom bygningen er lille, fortsætter menuen for evigt og har alt fra frisk juice til proteinfyldte smoothies, samt wraps og salater.

facebook.com/thejuiceboxnh

Dette populære Instagram-sted serverer nogle af de bedste kaffe i Montreal, hvilket gør det enkelt med en nem menu. Det er for lille til at have siddepladser, så tag din iced latte og beignet til at gå. Tiny så aldrig så godt ud.

facebook.com/La-Distributrice-26784046 ...

Denne teeny spot er faktisk ikke placeret i Texas, men Virginia i stedet. Texas Tavern er åben døgnet rundt og har eksisteret i over 85 år og er (angiveligt) blevet verdensberømt for deres chili. De praler med, at de kan rumme 1.000 mennesker, 10 ad gangen.

texastavern-inc.com

Denne søde tærte-cafe har et stadigt skiftende tavle-vægmaleri og lækkert udvalg af kaffe, sandwich og bagværk. Lejlighedsvis siddepladser på fortovet er tilgængelige på ekstra solskinsdage, og ifølge deres hjemmeside serveres "holdning uden ekstra beregning."

cafenookie.com

Restaurant Kuappi kalder sig den mindste restaurant i verden og sidder på kanten af ​​en idyllisk sø. Med kun et bord til to indeni, er det svært at få en reservation i de tre måneder om året er de åbne. Hvis du er så heldig at få en plads, skal du ikke gå glip af miniaturebaren fuldt udstyret med flyflasker.

olutmestari.com/?Kuappi

Denne NYC -favorit var et oplagt valg til vores liste. Du har helt sikkert brug for en reservation til denne restaurant, der serverer nogle af byens bedste moderne-amerikanske og franske retter. Lille sted = stor smag.

tinysnyc.com

Denne passende navngivne lille restaurant har specialiseret sig i præcis det, der annonceres: hotdogs. Faktisk er det det eneste på menuen på dette 65-årige hot spot (udover drikkevarer og bagte bønner). Vi får vores med ekstra ketchup, tak!

thesqueezein.com

Dette hyggelige udendørsområde er ved at blive et populært hangout i berømt for komfortmad (tænk trukket flæsk) og god stemning (mason jar lanterns = on point). Cocktails flyder til kl. 01.00, og Jomfru Maria er der for at se dig drikke hver eneste.

chucklepark.com.au