Hvor kan man shoppe i Los Angeles

instagram viewer

Britisk transplantation Brenda Antin er en accessorator suveræn, og hendes navngivne butik er sublim. Nye og antikke møbler, betrukket med naturligt sengetøj fra Brendas ekstraordinære vintage tekstil samling og i pragtfuldt overfarvede sengetøj, gør denne butik til en førsteklasses butik for L.A. designere.

Jeg elsker vægbeklædninger og den omhyggeligt redigerede samling hos Norinne Degal Valnød Tapet er fabelagtig. Der er et utroligt udvalg af smukke moderne tapetdesigner samt et interessant udvalg af vintage. Denne enestående samling opdateres ofte, så jeg har lært at kigge ind hver gang jeg er i L.A.!

Scotti Sitzs fantastiske butik Garde har en eklektisk vifte af velsmagende tilbehør. Da hun flyttede tilbage til L.A. fra New York City, skabte Sitz dette guddommelige detailmiljø som hjemsted for en moderne samling af gennemtænkt kuraterede genstande. Hendes unikke valg er læskende, og jeg befandt mig i at sende en stor pakke tilbage til New York.

NK Shop, designerne Todd Nickey og Amy Kehoe, er en velredigeret, eklektisk blanding af gamle og nye godbidder. Ud over møbler har butikken tilbehør, bordplader, et guddommeligt sortiment af engelske vintage hundetegninger og alt, hvad der fanger designernes øjne. Dette er et andet L.A.-design, du skal se!

insta stories

Jeg har aldrig været en perfumista og har båret den samme duft for evigt, men på denne tur til L.A. vandrede jeg ind i det utrolige Duftbar. Dedikeret til usædvanlige, svært at finde dufte, er det detailhuset for nicheparfumehjemmet luckyscent.com, og det er fantastisk! Lidt væk fra design-shopping-banen er dette et usædvanligt nyt accessorator-besøg.

Lee Kaplan, book accessorator supreme, ejer Arcana, en ekstraordinær boghandel med et udvalg af mere end 100.000 aktuelle, sjældne og udgåede bøger med speciale i kunst, arkitektur, fotografering og design fra det 20. århundrede. Den mest fantastiske boghandel i verden, dette har været øverst på min L.A. must-stop liste i årtier.

Karen og Quinn Hatfields Sycamore Køkken - en utrolig restaurant og bageri på La Brea - er min nyeste L.A. -skat. Jeg var der hver dag, og nogle gange to gange om dagen til morgenmad og frokost. Nøj!