Denne Nashville Airbnb er en filminspireret Bachelorette Pad

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Enhver, der leder efter et sted at tilbringe deres bachelorette -weekend, vil måske overveje en Airbnb i Nashville–Specifikt, en der har værelser inspireret af Mean Girls, Clueless, Morgenmad hos Tiffany'sog Dolly Parton.

TikToker @lexylately delte en video af hendes hus, der også fungerer som bachelorette pad Airbnb, og det er den ultimative piges flugt. I en minitur tager hun os gennem en Mean Girls-tema -værelse med lyserøde vægge, vægindretning, der læser “Bach -bog” i stedet for Burn Book, og et indrammet foto af Aaron Samuels på natbordet. Det Clueless-inspireret værelse har indretning, der siger "som om" og har Chers signaturgule plaidprint. I køkkenet kan gæsterne nyde et beslag Morgenmad hos Tiffany's tema med Tiffany -blå vægge, smykkeskrin og fotos af Audrey Hepburn. En regnbue trappe fører til et Dolly Parton -inspireret soveværelse med guldsengetøj og en cd -væg til søde fotos. Bonus: Hvert værelse i huset har en makeup -station med et lille forfængelighedsteltspejl.

Dette indhold er importeret fra TikTok. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

@lexylately

Du kan ikke være i dårligt humør her #fyp#beskæftiget#bachelorette#nashville#gift

♬ Up Beat (Married Life) - Kenyi

Hvis det ikke alle lyder utroligt, er der også et neonskilt, der siger "Get Nashty" til et fotoopslag i opholdsområde og "en fyr, hvis gruppen ikke har råd til en stripper", som indeholder Channing Tatum, Michael B. Jordan, Orlando Bloom og mere.

Folk er besat af dette hus i kommentarerne. "Hvordan kan jeg bo i alle værelser på en gang?" skrev en person. "Kan du reservere dette, selvom du ikke skal giftes lol," kommenterede en anden. Selv en fyr skrev: "Jeg tager drengene her til bachelorpartiet."

På den Airbnb -fortegnelse, koster hjemmet $ 274 pr. nat. Det har fire soveværelser, tre badeværelser og kan rumme op til 12 gæster. Lær mere om hjemmet her.

Følg House Beautiful den Instagram.


Kelly AllenKelly Allen er forfatter i New York og redaktionsassistent på House Beautiful, hvor hun dækker design, kultur, shopping og rejser.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.