Kristen Bell vendte Dax Shepards... Interessante håndtegnede familieportrætter i tapet

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Hvis du nogensinde har ønsket at tilføje et personligt præg til dit hjems indretning, Kristen Bell og Dax Shepard er her for at tilbyde lidt indretningsinspiration!

Dax Shepard tog for nylig Instagram for at dele en Foto af hans håndtegnede familieportrætter, der blev forvandlet til tapet til hans skab takket være hans kone-og medskuespiller-Kristen Bell. Illustrationerne inkluderer abstrakte skildringer af Shepard, Bell og deres to børn, Delta og Lincoln.

Selvom nogle af tegningerne på tapetet er en lille NSFW, denne unikke form for indretning er bestemt en fantastisk måde at inkorporere et personligt præg på dit hjem. Plus, vi elsker en god tapet øjeblik!

Og det er ikke første gang, vi har hørt om parrets fælles passion for personlige designelementer. Som Bell fortalte Hus Smukt tilbage i 2019, "Det er vigtigt for vores familie at føle, at vores hus er meget beboeligt." Hun tilføjede: "Jeg vil ikke have noget i mit hus, som jeg ikke kan føle, at jeg kan røre ved. Jeg har ikke mange vaser eller skulpturer eller dyre kunstværker - det er børns indrammede kunstværker. ” Det er klart, at dette stadig er sandt i dag - så meget, at selv Dax egne kreationer nu vises i deres hjem.

Nogle af os er selvfølgelig mere (eller mindre) kunstnerisk tilbøjelige end andre, men der kan ikke benægtes, at det er en genial idé at gøre håndtegnede familieportrætter til tapet. Selvom vi foreslår, at hvis du planlægger at installere din på et mere offentligt sted, gør du dine tegninger lidt mere familievenlige end Shepards!

Følg House Beautiful den Instagram.

Mary Elizabeth AndriotisBidragende forfatterMary Elizabeth Andriotis er en forfatter i New York, der dækker historiske hjem, underholdning, kultur og design.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.