Animi Causa Rugboard Persisk tæppe-inspireret skærebræt

instagram viewer
Gul, Ansigtsudtryk, Tegneserie, Linje, Orange, Smil, Illustration, Skrifttype, Grafisk design, Ikon,

Der er noget så elegant og stilfuldt over en Persisk tæppe. Farverne, mønstrene, håndværket, historien, de sarte frynser - en smuk persisk stil tæppe kan forankre et designskema på en måde, der vækker en hel stue eller spisestue til live.

Der er dog et rum, hvor jeg er stærkt imod tæpper af enhver art: køkkenet. Giv mig en glat gulvoverflade, der kan tørres af, uanset hvor jeg skal lave mad – hvem har lyst til at støvsuge krummer og skrubbe spild ud af et dyrt tæppe, hver gang de laver aftensmad? Yuck. Alligevel kunne de fleste generiske køkkener virkelig drage fordel af den punch af farver, mønster og sofistikering, som noget som et tæppe kan bringe. Og det er lige hvad dette smukke skærebræt er: noget som et tæppe! Men meget mere køkkenegnet.

Rugboard Multifunktions køkkenbræt

Rugboard Multifunktions køkkenbræt

Rugboard Multifunktions køkkenbræt

$34 på animicausa.com
Kredit: Animi Causa

The Rugboard fra Animi Causa er lavet af slidstærkt, varmebestandigt hærdet glas, så det kan bruges som enten skærebræt eller bordklar bordskåner, og det er også et klassisk ostebord eller serveringsbakke til din næste middag parti. Den måler omkring 9,5" x 14,5", og dens klassiske farver passer til enhver indretning. Det bedste af det hele er, at du ikke engang behøver at lægge den væk, når den ikke er i brug, for denne skønhed er værd at have vist: Jeg er overvejer seriøst at købe en anden til at holde min kaffemaskine oven på, så jeg kan øge glamourkvotienten i min morgenrutine hver dag!

insta stories

Følg House Beautiful videre Instagram.