Paula Deen åbner en ny restaurant

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Tre år efter Paula Deens skandale forlod hende uden et Food Network -show, hun vendte tilbage til seernes hjem med et udseende på Dans med stjernerne og senere en ny special kaldet Sweet Home Savannah. Nu, endnu et år senere, gør hun et andet slags comeback ved at åbne en ny restaurant.

Kendiskokken annoncerede det nye venture - kaldet Paula Deen's Creek House - i en Facebook -opslag i eftermiddag og forklarer, at restauranten er "beliggende på vandet" i Turner Creek i Savannah, GA og vil servere "en blanding af skaldyrsfavoritter og sydlige klassikere."

Disse traditionelle retter omfatter grillede østers, stegte havkat, rejekoger, krabbegumbo og krabbekager. Selvfølgelig dedikerede Paula en del af menuen til sine sønners grill og tilbød ribben til babyen, tacos med svinekød og en mørbrad, der er marineret i Deen -brødrenes signatur sauce.

paula-deen-ny-restaurant

Facebook/ Paula Deen's Creek House

insta stories

Der er også en komplet liste over cocktails som Mason jar margaritas, Savannah-stil tilsat limonade og en Moskva muldyr slushie - plus masser af vin i glasset og både lokalt håndværk og øl.

paula-deen-ny-restaurant

Facebook/ Paula Deen's Creek House

Creek House Seafood & Grill er planlagt til debut i juni og vil være åben fra kl. hver dag. Yderligere detaljer er knappe, men du kan tilmelde dig e -mail -opdateringer på restaurantens websted eller følg den Facebook side.

I mellemtiden er her et første kig på menuen:

paula-deen-ny-restaurant

Creek House

Fra:Delish os

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.