Der hvor å kjøpe Caroline Flacks drømmende rosa smeg kjøleskap fryser

instagram viewer

Vi tjener en provisjon for produkter kjøpt via noen lenker i denne artikkelen.

Caroline Flack ga fansen alvorlig misunnelse i kjøleskapet i går kveld før hun dro til National Television Awards.

Programlederen forberedte seg på prisene hjemme og varslet sine Instagram -følgere om at hun hadde en "Pre NTAs snack". Og mens mange komplimenterte Caroline med gullkjolen sin for premiekvelden-det var den pastellrosa 50-tallsinspirerte kjøleskap-fryseren hun ble halvt skjult av de voldsomme kommentarene.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Caroline (@carolineflack)

"Kjøleskapsmål", erklærte en bruker. "OMG det er utrolig," sa en annen. "Vi får en rosa Smeg en dag," hevdet en bruker.

En annen kommentar lød: 'Du ser fantastisk ut. Det samme gjør kjøleskapet.

Og det er ikke første gang Caroline har gjort det rosa kjøleskapet til fokus for Instagramen sin heller - hun la ut et bilde i april i fjor av sitt kjøleskap og katten.

insta stories

Retro -kjøleskapet sitter ved siden av en vanlig hvit kjøkkenenhet og en flislagt mønstret monokrom splashback.

Dette innholdet er importert fra Instagram. Du kan kanskje finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan finne mer informasjon på deres nettsted.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Caroline (@carolineflack)

Caroline er den stolte eieren av Smeg Fab30 modell, som har et kjøleskap nederst og en mindre fryser i det øverste rommet. Med en kapasitet på 293 liter rommer apparatet 16 poser med shopping.

Kjøleskapet har en utmerket A ++ for energieffektivitet og har justerbare sikkerhetsglasshyller i tre høyder. Inne finner du en flaskehylle med flaskeholder, en frukt- og grønnsakbeholder, en dekket oppbevaringsboks og et kromvinstativ.

Smeg, Fab30 kjøleskap med fryser

John Lewis

Kjøleskapet leveres med automatisk avriming, mens den fire -stjerners manuelle avrimingsfryseren har en justerbar trådhylle med isterningbrett.

Det luksuriøse italienske merket Smeg er synonymt med sitt fargerike kjøkkenutstyr. Hvis du er ute etter den samme modellen, kan du få tak i den på John Lewis for 1365 pund og AO.com for £ 1,365 også.

Få inspirasjon, ideer og råd uansett hvor du er! Følg oss på Facebook: Hus Vakre Storbritannia | Pinterest: Hus Vakre Storbritannia | Twitter: @HB | Instagram: @husvakkert

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun er opptatt med å avdekke morgendagens største hjemmetrender mens du leverer stilig rominspirasjon, små plassløsninger, enkle hageideer og turer rundt de hotteste eiendommene på marked.

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.