Varsel: Wayfair har det mest vanvittige madrasssalget akkurat nå

instagram viewer

Hvis du sparer opp for alle dine store kjøp på Black Friday, gjør du det feil. Hjemmeinnredningsside Wayfair har gjort det til sitt oppdrag å gjenskape landets største shoppingdag i løpet av våren, med lanseringen av den årlige Way Day salg. Dette er ikke bare 10 eller 20 prosent her eller der - nettstedet reduserer prisene dramatisk i hver avdeling, men ingen skilte seg ut for oss mer enn det de fleste av oss gruer seg til å kjøpe: madrasser.

Det er de kutte prisene med opptil 70 prosent, og de gjør det til noen av de toppanmeldte, mest besatte-over-dem.

Her er våre fem beste valg når det gjelder komfort og pris:

Nora Madrass

Nora Madrass

Norawayfair.com

$415.99

KJØP NÅ

Et jade-infundert deksel sikrer at du aldri våkner midt på natten gjennomvåt av svette.

Wayfair

Wayfair Sleep 14

Wayfair Sleep 14

Wayfair Sleep \ u2122wayfair.com

$349.99

KJØP NÅ

Hvis ryggen din trenger en fastere madrass-men ikke fastspikret-har vi funnet din perfekte match. Det er fjærende, ikke svampete.

Wayfair

Vakker søvn 13.5

Vakker søvn 13.5

Simmons Beautyrestwayfair.com

$700.99

insta stories
KJØP NÅ

Goldilocks, denne er for deg: gelminneskum tilpasser seg kroppen din, men dens middels fasthet hindrer deg i å synke ned i madrassen.

Wayfair

Perfect Sleeper 12.25

Perfect Sleeper 12.25

Sertawayfair.com

$919.99

KJØP NÅ

Denne madrassen er så myk at du ikke våkner, selv når ektefellen din kaster seg. Og snur. Og står opp 20 ganger om natten.

Wayfair

16

16

Lucidwayfair.com

$395.99

KJØP NÅ

Gelminneskum OG latex kombinerer virkelig kroppen din og forhindrer smerter i nakke, rygg og skuldre.

Selskapet tilbyr også flash -salg hele dagen, slik som dette 6-tommers memory foam madrass for $ 91. (Rettferdig advarsel: Den er bare tilgjengelig til klokken 15.00 EST, mens resten av rabattene varer til midnatt. Uansett må du handle raskt.)

Det som gjør denne avtalen enda søtere, er at du ikke bare tar et skudd i mørket, i håp om at andres anmeldelser vil passe din smak. Wayfair tilbyr en gratis prøveperiode på 100 netter på alle disse madrasser, så du kan sove på din beslutning... igjen og igjen og igjen, til du er sikker på at du har gjort det riktige valget. Hvis du bestemmer deg for at det ikke er noe for deg, kan du returnere det for full refusjon, eller bytte det mot et annet merke (og betale differansen i pris, eller få litt penger tilbake hvis du velger en billigere modell).

Lead foto: Emily Henderson/Melissa Oholendt, stylebyemilyhenderson.com

Følg House Beautiful på Instagram.

Candace Braun DavisonVis redaktørCandace Braun Davison skriver, redigerer og produserer livsstilsinnhold som spenner fra kjendisfunksjoner til brette opp ermene, alt mens du ufortrødent forfølger de edleste årsakene: jakten på verdens beste sjokolade kjeks.