En jobb i Buckingham Palace som betjener dronningen er tilgjengelig, og du kan søke nå

instagram viewer

Hvert element på denne siden ble håndplukket av en House Beautiful-redaktør. Vi kan tjene provisjon på noen av elementene du velger å kjøpe.

Noen gang tenkt på å jobbe for Dronning? Du ville være akkurat som Martine McCutcheon i Love Actually, bare uten politikk og antagelig romantikk. Nå har du sjansen: Buckingham Palace ansetter en kjøkkenportier til dronningen, med den ekstra bonusen som du faktisk får bo i Buckingham Palace.

Huske, Meghan Markle, prins Harry, Prins William og Kate Middleton bor alle i Kensington Palace (omtrent to mil unna) - så du vil bare jobbe med dronningen, ikke hele kongefamilien. Men det er virkelig ikke så ille, ikke sant? Jeg mener, det er vanvittig Dronning. Hun må ha et vell av kunnskap som hun uten tvil kan dele med deg mens du brygger henne en kopp Earl Grey. (Det er uansett slik jeg forestiller meg rollen.)

Her er stillingsbeskrivelsen, pr Buckingham Palace sitt offisielle nettsted:

Du blir med i et engasjert kjøkken -team som jobber sammen for å tilberede og servere mat til de aller høyeste standarder. Ved å vedlikeholde kjøkkenet og opprydningsområdene vil du sikre at våre kokker og assistenter har alt de trenger for å levere måltider gjennom dagen. Noen ganger vil du også hjelpe til med matlaging.
insta stories

Det er en heltidsjobb som betaler i underkant av 20 000 pund sterling-26 000 dollar per år-og bemerker: "Denne rollen tilbyr muligheten til innkvartering (som det er lønnsjustering for) med alle måltider sørget for."

Og hvis muligheten til å leve leiefri ikke overbeviser deg om å søke, vil dette.

Belønningspakken inkluderer 33 dagers ferie.

Pluss: Du trenger ikke å ha noen erfaring med profesjonell kjøkkenportørering.

Tidligere erfaring er ikke nødvendig for denne rollen, da opplæring vil bli gitt, men du vil være interessert i å jobbe som en del av en profesjonell gjestfrihetsoperasjon.
Det viktigste er at du er en naturlig lagspiller, glad for å engasjere deg, bruke initiativ og jobbe med kollegene dine for å oppnå en jevn daglig service.

Du vil jobbe for den akterlydende grenen som er "Master of the Household's Office", som sikkert vil gjøre deg til en hit på fester.

Dessverre må du være en britisk statsborger for å søke, eller kunne jobbe i Storbritannia. Hvis du gjør det, kan du søke riktig her.

Følg House Beautiful på Instagram.

Fra:Marie Claire USA

Dette innholdet er opprettet og vedlikeholdt av en tredjepart, og importert til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e -postadressene sine. Du kan kanskje finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io.