Amazon berie až 44% zľavu na niekoľko vôní sviečok Yankee!

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

Nemusíte byť nadšencom sviečok -ehm, voláme sa candleheads - vedieť, že jeseň je synonymom lahodnej vône. Ako lepšie stráviť chladný večer než s jemnou žiarou a jemnou vôňou? Aj keď máte dostatok sviečok, ktoré vám vydržia celú sezónu, je veľká šanca, že budete chcieť do svojej rozrastajúcej sa zbierky pridať aj niekoľko ďalších. (Pokiaľ ide o nás, človek nikdy nemôže mať tiež veľa sviečok.)

Našťastie Amazon znižuje cenu vyberte vône Yankee Candle. Existuje dôvod, prečo je Yankee Candle jednou z najobľúbenejších značiek od svojho založenia v roku 1969. S desiatkami (ak nie, stovkami) vôní, z ktorých si môžete vyberať, má Yankee Candle talent na stáčanie tých najmenších chvíľ života. Vôňa ostré jesenné lístie? Skontrolovať. Relaxačný výlet na pláž, po ktorom bude nasledovať úchvatný západ slnka? Yankee Candle ovláda túto pamäť s náznakmi levandule, rozmarínu a machu. Vaše obľúbené cukrové sušienky? Stavis sa.

insta stories
Sviečka na jesenné lístie

Sviečka na jesenné lístie

Yankee Candle

$27.99

NAKUPUJ TERAZ
 Citrónová levanduľová sviečka

Citrónová levanduľová sviečka

Yankee Candle
$27.99

16,88 dolárov (40% zľava)

NAKUPUJ TERAZ
Vianočná sviečková

Vianočná sviečková

Yankee Candle
$29.49

24,97 dolárov (zľava 15%)

NAKUPUJ TERAZ
Škoricový vanilkový vosk na sviečky

Škoricový vanilkový vosk na sviečky

Yankee Candle

$25.30

NAKUPUJ TERAZ

Vďaka tajnému predaju Amazonu môžete ušetriť až 44% zľava na množstvo úžasných vôní. Aj keď je inventár Yankee Candle už cenovo dostupný, teraz máte príležitosť ušetriť ešte viac. Neváhajte sa pozrieť na to, čo môže Amazon ponúknuť, a pridajte si svojho obľúbeného (alebo, viete, všetkých) do svojho elektronického košíka.

Nakupujte viac prostredníctvom Amazonu slickdeals.

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Od:Dobrá starostlivosť o domácnosť v USA

Kelsey MulveyováKelsey Mulvey je novinárka v oblasti životného štýlu na voľnej nohe, ktorá okrem iného pokrýva nákupy a ponuky pre Marie Claire, Women’s Health a Men's Health.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.