Tento tešiteľ je čiastočne vyrobený z recyklovaných fliaš s vodou

instagram viewer

Každú položku na tejto stránke vybral ručne editor House Beautiful. Za niektoré položky, ktoré sa rozhodnete kúpiť, môžeme získať províziu.

V spánku môžete žiť ekologickým spôsobom-doslova. Zatiaľ čo viac možností posteľnej bielizne z prírodných zdrojov, ako je bambusové plachty získali v posledných rokoch popularitu, Firemný obchod Najnovšie vydanie, spoločnosť Conscious Collection, posúva udržateľnosť na ďalšiu úroveň.

Kolekcia štyroch produktov je vyrobená výlučne z recyklovaných a eticky získavaných materiálov. O akom type materiálu vlastne hovoríme? Fľaše s vodou robia zoznam. Tiež, Tencel Lyocell, vlákno vyrábané trvalo udržateľným spôsobom z dreva. Toto vlákno sa stalo obľúbeným medzi dizajnérmi a maloobchodníkmi pre svoju jemnú textúru, priedušnosť a vlastnosti regulujúce teplotu.

Kolekcia obsahuje dve prikrývky a dva vankúše v sviežej bielej farbe. Každý výrobok je zabalený do 400-vláknovej bavlny a zmiešanej škrupiny Tencel Lyocell. Rozdiel v týchto výrobkoch spočíva v výplni z polyfillu.

insta stories

The alternatívny prikrývka a vankúš každá obsahuje polyfill vyrobený z recyklovaných fliaš s vodou a zmiešaný s Tencel Lyocell. Oba tieto výrobky sú hypoalergénne a prirodzene odolné voči roztočom.

Potom je tu dolný utešiteľ a vankúš. Na rozdiel od páperového alternatívneho prikrývky a vankúša je polyfill v týchto výrobkoch vyrobený z recyklovaných páperí (opätovné použitie dole = znižuje množstvo odpadu) namiesto fliaš s vodou. Do výplne je tiež primiešané nejaké panenské páperie, aby sa cítil príjemnejšie. „Je maslovo jemný, priedušný a šetrný k pokožke, ako aj odolný voči roztočom,“ uvádza sa v popise produktu. Znie to ako sen-a pritom ekologický!

Kúpte si nižšie uvedený riadok a prečítajte si o ďalších jednoduchých spôsoboch, ako urobiť váš domov udržateľným tu.

Kúpte si kolekciu Conscious ™ spoločnosti Conpany's Store Company

Company Conscious ™ Down Alternatívny tešiteľ

Company Conscious ™ Down Alternatívny tešiteľ

thecompanystore.com

$259.00

NAKUPUJ TERAZ
Alternatívny vankúš spoločnosti Conscious ™

Alternatívny vankúš spoločnosti Conscious ™

thecompanystore.com

$89.00

NAKUPUJ TERAZ
Spoločnosť Conscious ™ páperový podprsenka

Spoločnosť Conscious ™ páperový podprsenka

thecompanystore.com

$389.00

NAKUPUJ TERAZ
Vankúš od spoločnosti Conscious ™

Vankúš od spoločnosti Conscious ™

thecompanystore.com

$159.00

NAKUPUJ TERAZ

Nasledujte House Beautiful ďalej Instagram.

Kelly CorbettSpisovateľ správKelly je spisovateľka správ v House Beautiful, kde pokrýva trochu všetko od trendov zdobenia a nevyhnutných produktov až po čokoľvek, čo zahŕňa šišky alebo trblietky.

Tento obsah je vytvorený a udržiavaný treťou stranou a importovaný na túto stránku, aby pomohol používateľom poskytnúť ich e -mailové adresy. Viac informácií o tomto a podobnom obsahu nájdete na piano.io.