Луксозна къща в Лондон за продажба има много известни съседи - Клаудия Уинкълман

instagram viewer

Печелим комисионна за продукти, закупени чрез някои връзки в тази статия.

Ако винаги сте искали да имате съседи на знаменитости, тогава тази грузинска къща с четири спални разположен в желаното село Connaught Village на Albion Street, Лондон, може би сте точно това, което сте търся.

Имотът, вписан в клас II, в близост Хайд Парк може да се похвали с много известни съседи, включително Клаудия Уинкълман, Тони Блеър и съпругата му Чери, наред с други забележителни фигури.

Покривайки 3064 квадратни фута, светлият и просторен дом предлага пет етажа луксозно настаняване, с четири бани, гостна на първия етаж, кухня с трапезария с отворен план, трапезария, кабинет, гост гардеробна, винарска изба и стая за игра. На горния етаж елегантната основна спалня разполага с гардероб и собствена баня.

Albion Street 45 - Лондон - хол - Kay & Co

Kay & Co

Датираща от началото на 1800 -те, къщата е проектирана от британския архитект Джордж Гатч. Прозорци с пълна височина и оригинални исторически детайли са само част от красивите елементи от периода, изложени в градската къща.

insta stories

Много от стаите в стилния имот демонстрират неутрални цветови схеми с дървени подове и бели или кремави стени, осигурявайки подходящо празно платно за новия собственик.

Мартин Бихит, управляващ директор на Kay & Co каза: „Тази луксозна градска къща е идеално разположена за тези, които искат да са точно до Хайд Паркирайте и е популярен сред известни личности, бизнес магнати, богати семейства и общественици, които са привлечени от всичко, което трябва да прави Connaught Village оферта.'

Този имот се предлага за £ 5,000,000 чрез Kay & Co.

Направете обиколка:

Albion Street 45 - Лондон - входна врата - Kay & Co

Kay & Co

45 Albion Street - Лондон - стая с диван - Kay & Co

Kay & Co

Albion Street 45 - Лондон - кухненска стая - Kay & Co

Kay & Co

Albion Street 45 - Лондон - кухня - Kay & Co

Kay & Co

Albion Street 45 - Лондон - баня - Kay & Co

Kay & Co

Albion Street 45 - Лондон - игрална зала - Kay & Co

Kay & Co

Albion Street 45 - Лондон - спалня - Kay & Co

Kay & Co




Свързана история

Фар и две вили за продажба в Уелс


Кейти Авис-РиорданАз съм уеб писател в Country Living и House Beautiful

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и импортирано на тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io.