Amazon вече има магазин за растения

instagram viewer

Всеки елемент на тази страница е подбран ръчно от редактор на House Beautiful. Може да спечелим комисионна за някои от артикулите, които решите да купите.

Това съдържание е импортирано от {embed-name}. Може да успеете да намерите същото съдържание в друг формат или да намерите повече информация на техния уебсайт.

Amazon има отговори на молитвите ни с това, от което се нуждаем най-много-не, не с едноплатено здравеопазване или помощ за студентски заем! Да, манекени: С растения*!

Магазин за растения на Amazon наскоро излезе на живо и е изпълнен с всякакъв вид растение, което вашият малък зелен палец би могъл да пожелае. Говорим за сукуленти, говорим за храсти, говорим за едногодишни и многогодишни растения. Това е свети.

растения, amazon.com

Amazon.com

Нека разгледаме някои от любимите ми любими и може би, ако се чувствате щедри, можете да си купите един за мен!? Или за себе си! Или за двама ни - не са скъпи!

растения, amazon.com

Amazon.com

КУПИ СЕГАCosta Farms Nephthytis Arrowhead Vine, $ 25.27, amazon.com

растения, amazon.com

Amazon.com

КУПИ СЕГАCosta Farms Ficus Pandurata Fiddle-Leaf Fig в 8.75-Inch Grower Pot, $ 29.97, amazon.com

insta stories
растения, amazon.com

Amazon.com

КУПИ СЕГАБонсай с парично дърво на Брюксел - малък - (на закрито), $ 16.04, amazon.com

Вижте цялата прекрасна селекция тук.

*О, ще стане. ЗА СЕГА.

Следвайте House Beautiful на Instagram.

От:Космополитен САЩ

Лора БекЛора Бек е телевизионна писателка, базирана в Лос Анджелис и чест сътрудник на Cosmopolitan.com-нейната работа се появява в New York Times, New Yorker, Jezebel и Village Voice.

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и импортирано на тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io.