Можете да получите торта Baileys Loaf на Amazon и, да, тя е направена с ирландския крем

instagram viewer

Всеки елемент на тази страница е ръчно подбран от редактор на House Beautiful. Може да спечелим комисионна за някои от артикулите, които решите да закупите.

Независимо дали поставите своя Бейлис във вашето кафе или просто над лед, има вероятност да искате лакомство към него. Няма нищо по-подходящо от Ирландска кремова торта Baileys от Great Spirits Baking Co. И да, алкохолът е замесен.

Тази торта с ванилов хляб е наситена с истински ирландски крем Baileys, което означава, че ще има този автентичен вкус. Тортата от 10 унции има по-малко от 0,5% ABV, така че макар да трябва да ядете много хлябове, за да се насладите, все пак трябва да изядете пийна резена.

Ирландска крем ликьорна торта Baileys

Ирландска крем ликьорна торта Baileys

The Great Spirits Baking Co.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА
Сладкиш с ябълки Капитан Морган

Сладкиш с ябълки Капитан Морган

The Great Spirits Baking Co.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА
Шоколадова торта Гинес

Шоколадова торта Гинес

The Great Spirits Baking Co.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА
Торта Палини Лимончело

Торта Палини Лимончело

The Great Spirits Baking Co.

ПАЗАРУВАЙ СЕГА

Ирландската кремова торта Baileys се предлага в Amazon за $13,99, но това не е единственият вкус, който можете да получите. Great Spirits Baking Co. също предлага a

insta stories
Сладкиш с ябълки Капитан Морган, Шоколадова торта Гинес, и Торта Палини Лимончело — които също са по $13,99 всяка.

Тортата Капитан Морган се отличава с нотки на пресни плодове и канела; десертът Гинес има дълбок шоколадов вкус; и резенът Pallini има баланс между кисело и сладко, за да ви даде вкуса на крайбрежието на Амалфи. По принцип, ако харесвате вкуса на истинския алкохол, ще бъдете приятно изненадани от версиите на тортата.

Тортата Baileys спечели място като бестселър номер едно в тортите с алкохол в Amazon. Множество хора отбелязаха в отзивите, че тортата е влажна, не твърде сладка и има вкус на истински Бейлис. Всичко, което ще кажем, е, че Prime не може да достави достатъчно бързо.

от:Най-добрите продукти

Кейтлин ФицпатрикСтарши редакторКато старши редактор на социалните и социалните новини, Кейтлин отразява най-вкусните, най-готините и странни продукти за BestProducts.com и тя е ръководител на социалната стратегия за Popular Mechanics, Runner's World и Bicycling Списание; нейната работа също се появява в POPSUGAR, InStyle, Stylecaster и други.

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и импортирано на тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да успеете да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io.