Leanne Ford Recess Pickleball Set 2022: Пазарувайте новото сътрудничество

instagram viewer

Никога не сме мислили, че ще кажем това, но туршия, близкият до тениса спорт, изобретен в средата на 60-те години, се завръща и е по-стилен от всякога. От днес телевизионна личност и известен интериорен дизайнер Лиан Форд се обедини с Recess Pickleball за да създаде колекция от ограничено издание на елегантни екипи за туршия, всички облечени в ретро вдъхновени модели. Умна игра на тенис бели, шестица на Форд минималистичен греблата са обвити в богати матови нюанси на черно, бяло и кремаво.

вдлъбнатина туршия
Recess Pickleball

„Вярвам и говоря за „радостта от играта“ във всички аспекти на живота, въпреки че обикновено имам предвид изкуството и дизайна“, казва дизайнерът в изявление. „Сега е забавно да говорим за спортуване!“

И като много съвременни партньорства, това между Форд и Recess започна с обикновено писмо на възхищение. „След като им изпратих съобщение за сътрудничество, успях да създам ръчно изработени и прости дизайни с мастило, които бях направил, докато рисувах с дъщеря си“, добавя Форд. „Най-накрая имах екипировка, с която бях щастлив да изляза на корта, и която сега пасва на всичко останало в живота ми.“

insta stories

В крайна сметка, ако ще тичате след малка перфорирана топка, можете също да го направите със стил, което е мястото, където това шикозно сътрудничество е полезно. Греблата може да са чисто нови, но има нещо носталгичен за тях, които ценим. В края на краищата, pickleball се развихри по време на пика на една от най-обичаните епохи на дизайна: модерна от средата на века.

вдлъбнатина pickleball leanne ford
Recess Pickleball

Нейната лимитирана колекция е начинът на Ford да върне времето назад, за да се наслаждава на открито по старомодния начин. Да не говорим, че всяко парче от нейната остра поредица изглежда толкова добре на корта, колкото и в Instagram, така че облечете най-доброто си спортно облекло и отидете на корта! Това е едно стилно сервиране, което няма да искате да пропуснете.

Пазарувайте нашите най-добри предложения от Recess Pickleball
Скейтърът
Лиан Форд за Recess Pickleball The Skater
$86 на recesspickleball.com
Кредит: Recess Pickleball
Vista
Recess Pickleball Vista
$86 на recesspickleball.com
Кредит: Recess Pickleball
Съдебна чанта
Чанта Recess Pickleball Court Bag
$14 на recesspickleball.com
Кредит: Recess Pickleball
Черни туршии
Leanne Ford за Recess Pickleball Black Pickleballs
$14 на recesspickleball.com
Кредит: Recess Pickleball
Лента за захващане
Лента за захващане с вдлъбнатина Pickleball
$8 на recesspickleball.com
Кредит: Recess Pickleball
Pickleball за Pink Tournament
Пауза Пикълбол Пикълбол за розов турнир
$25 на recesspickleball.com
Кредит: Recess Pickleball

Следвайте House Beautiful on Instagram.

Главна снимка на Джесика Чернер
Джесика Чернер

Джесика Чернер е асоцииран редактор за пазаруване на House Beautiful и знае къде да намери най-добрите високо-ниски парчета за всяка стая.