Тази отдалечена шотландска вила за продажба е въплъщение на спокойствие и тишина в провинцията

instagram viewer

Печелим комисионна за продукти, закупени чрез някои връзки в тази статия.

След празниците - а понякога и хаоса - на Коледа, винаги е хубаво да имате спокойствие и тишина.

И какъв по -добър начин да намерите някои от това да се преместите в a отдалечена вила в сърцето на Шотландски провинция?

Craigencallie House, разположен в зашеметяваща част от горския парк Galloway, в Clatteringshaws, Dumfries и Galloway, се гордее с невероятна гледка към околностите. Forest Park Galloway също е регистрирана зона Dark Skies, така че можете да очаквате феноменално звездно небе през нощта.

Имотът е регистрирано малко стопанство и се предлага с площ от 2,43 хектара, включваща необработени пасища, гори и двуетажна плевня. Домът обаче се нуждае от малко TLC и изисква известно обновяване, за да достигне пълния си потенциал.

Къща Craigencallie - Горски парк Galloway - вила - изглед - Galbraith

Галбрайт

Освен живописната си обстановка, домът има и легендарни конотации, тъй като се казва, че Робърт Брус е посетил оригиналната къща в Craigencallie, тогава известна като „Wa Bruce“. Легендата разказва, че Брус е останал да пренощува в Craigencallie, където след това е живял „вдовицата на Craigencallie“ и нейните три сина.

insta stories

Craigencallie House е наистина отдалечено жилище, имащо частно водоснабдяване, септична канализация, газ комбиниран котел с резервоар и червен дизелов генератор към батерия и инвертор, осигуряващ електричество.

Районът предлага чудесни възможности за разходки и наблюдение на дивата природа, тъй като е рай за червени катерици, соколи сапсани и борови мартини.

Този имот е достъпен за оферти над £ 150,000 до Галбрайт.

Направете обиколка:

Къща Craigencallie - Горски парк Galloway - вила - коридор - Galbraith

Галбрайт

Къща Craigencallie - Горски парк Galloway - вила - камина - Galbraith

Галбрайт

Къща Craigencallie - Горски парк Galloway - вила - интериор - Galbraith

Галбрайт

Къща Craigencallie - Горски парк Galloway - вила - спалня - Galbraith

Галбрайт

Къща Craigencallie - Горски парк Galloway - вила - екстериор - Galbraith

Галбрайт

Къща Craigencallie - Горски парк Galloway - вила - гледки - Galbraith

Галбрайт

Вземете вдъхновение, идеи и съвети, където и да сте! Следвай ни в Facebook: Къща Красива Великобритания | Pinterest: Къща Красива Великобритания | Twitter: @HB | Instagram: @housebeautifuluk

Кейти Авис-РиорданАз съм уеб писател в Country Living и House Beautiful

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и импортирано на тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io.