Цялата крепост на Уелски остров се продава за по -малко от апартамент в Лондон - острови за продажба във Великобритания

instagram viewer

Печелим комисионна за продукти, закупени чрез някои връзки в тази статия.

Точно до брега на Милфорд Хейвън в Уелс, се намира Stack Rock Fort, крепост от 19 век на частен остров, който сега се продава-и струва по-малко от апартамент с една спалня в Лондон на 400 000 паунда.

Според агентите за продажби Purplebricks, сградата, включена в класа II, предлага „невероятна възможност да притежавате истинско парче от историята“.

Построен около 1850 г. и след това модернизиран през 1859 г., остров Пемброкшир крепост е построен като един от многото крепости, предназначени да защитават Милфорд Хейвън и Кралската военноморска корабостроителница в док Пемброк срещу инвазия от Наполеон III на Франция.

Stack Rock Fort - Milford Haven - Уелс - отпред - Purplebricks

Пурпурни керемиди

Това съдържание е импортирано от {embed-name}. Може да успеете да намерите същото съдържание в друг формат или да намерите повече информация на техния уебсайт.


Идеята за крепостта се връща в историята назад като укрепление в Stack Rock е предложено за първи път от Томас Кромуел през 1539 г.

insta stories

Но за тези, които искат да се преместят на собствен частен остров веднага, ще трябва да държат конете си, тъй като земята в момента е необитаема. Има голям потенциал за обновяване на сградата за жилищна или търговска употреба.

Оригиналната оръжейна кула все още остава, но е необходима сериозна работа, за да се освежи сградата. В момента има много камък, зеленина и малко повече.

Този имот е достъпен за 400 000 британски лири Пурпурни керемиди.

Направете обиколка:

Stack Rock Fort - Milford Haven - тухли - Уелс - Purplebricks

Пурпурни керемиди

Stack Rock Fort - Milford Haven - Уелс - отвън - Purplebricks

Пурпурни керемиди

Stack Rock Fort - Milford Haven - Уелс - проход - Purplebricks

Пурпурни керемиди

Stack Rock Fort - Milford Haven - Уелс - море - Purplebricks

Пурпурни керемиди

Stack Rock Fort - Milford Haven - Уелс - разстояние - Purplebricks

Пурпурни керемиди


Свързана история

Стара приказна къща за слама за продажба в Девън


Кейти Авис-РиорданАз съм уеб писател в Country Living и House Beautiful

Това съдържание е създадено и поддържано от трета страна и импортирано на тази страница, за да помогне на потребителите да предоставят своите имейл адреси. Може да намерите повече информация за това и подобно съдържание на piano.io.