Časová osa vztahu královny Alžběty prince Filipa

instagram viewer

Princezna Alžběta, později královna Alžběta II., Se svým manželem princem Filipem během jejich svatebního obřadu ve Westminsterském opatství v Londýně.

Princ Philip, jinak známý jako vévoda z Edinburghu, a královna Alžběta během svatební cesty v Broadlands, Romsey, Hampshire. Novomanželům bylo jen 21 (Elizabeth) a 26 (Philip).

Philip a královna se svým ročním synem princem Charlesem v zahradách Windlesham Moor v Surrey v Anglii.

Královna a princ Philip se svými dětmi princeznou Annou (2) a princem Charlesem (4) v areálu hradu Balmoral ve Skotsku.

Princ Philip a princ Charles v Balmoralu-oblíbené rezidenci královny Viktorie, prababičky královny.

Princ Philip, první dáma Jackie Kennedyová, královna Alžběta a prezident John F. Kennedy se zúčastní večeře v Buckinghamském paláci.

Královna Alžběta, princ Philip, princ Charles a princezna Anne při návštěvě ostrovů Scilly.

Princ Charles mluvil se svým otcem, vévodou z Edinburghu, v Sandringhamu krátce před obřadem a označil Charlese za prince z Walesu.

insta stories

Královna Alžběta II. A vévoda z Edinburghu slaví 25. výročí svatby se svými dětmi princem Charlesem, princem Edwardem, princem Andrewem a princeznou Annou v Buckinghamském paláci.

Queen Elizabeth with the Duke of Edinburgh and their children Prince Edward, Prince Charles, Princess Anne, and Prince Andrew, at Balmoral.

Queen Elizabeth II with Princess Anne, Prince Phillip, Princess Michael of Kent (a member of Britská královská rodina který je ženatý s bratrancem královny), Peterem Phillipsem (syn princezny Anny), princem Charlesem a princeznou Dianou na ceremoniálu Trooping the Color v Londýně.