Novinky Bridgerton Seasons 3 a 4, datum vydání, obsazení, spoilery

instagram viewer

Každou položku na této stránce vybral ručně editor House Beautiful. U některých položek, které se rozhodnete koupit, můžeme získat provizi.

Lady Whistledown bude znovu psát. Netflix v úterý 13. dubna oznámil, že obnovil Bridgertna pro třetí a čtvrtou sezónu - stejně velmi očekávaná sezóna 2 začíná natáčet ve Velké Británii

Bridgerton je založen na sérii osmi románů (a několika „epilogů“) napsaných Julií Quinn a upravených pro Netflix produkcemi Shondaland Shondy Rhimes. Sledují rodinu Bridgertonů, složenou z ovdovělé matriarchy Violet (Ruth Gemmell) a jejích osmi dětí, jak hledají sňatky ve vysoké společnosti regentské Anglie. První sezóna, která měla premiéru v prosinci. 25, 2020, překonala rekordy ve sledování Netflixu, když následovala hledání nejstarší dcery Daphne (Phoebe Dynevor) pro manžela a její nečekané spojení s temperamentním Simonem Bassetem, vévodou z Hastingsu (Regé-Jean Strana).

Aktuálně se natáčí 2. sezóna a bude líčit pronásledování manželky vikomta Anthonyho Bridgertona (Jonathan Bailey). A Netflix má plné plány na pokračování příběhu daleko za těmito čtyřmi díly.

insta stories

Bridgerton smetl nás z nohou, “uvedl v prohlášení viceprezident Netflixu Global TV Bela Bajaria. "Tvůrčí tým vedený Shondou znal materiál a pro naše členy připravil krásné, emocionální, romantické drama." Mají nějaké vzrušující plány do budoucna a myslíme si, že diváci budou pro tuto show i nadále upadat. Plánujeme být v podnikání Bridgerton ještě dlouho. “

To je také zřejmé z nedávných zpráv, že Netflix také dává královně Goldy Rosheuvelové královně Charlottě vlastní prequel spinoff.

Co se tedy chystá na tři a čtyři sezóny? The Bridgerton knihy by mohly poskytnout vodítko ...

Možné spoilery níže.

Řada 3: Benedict a Sophie

bridgerton l až r florence hunt jako hyacint bridgerton, luke newton jako colin bridgerton, ruth gemmell as lady violet bridgerton, phoebe dynevor as daphne bridgerton, claudia jessie as eloise bridgerton, jonathan bailey jako anthony bridgerton, bude tilston jako gregory bridgerton a luke thompson jako benedict bridgerton v epizodě 105 bridgerton cr liam danielnetflix © 2020
Thompson jako Benedict Bridgerton v Bridgerton sezóna 1.

LIAM DANIEL/NETFLIX

Benedict Bridgerton (Luke Thompson) zaujímá ústřední místo ve třetí knize s názvem Nabídka od gentlemana. Tento příběh těžce čerpá z tradice Popelky: Benedict se zamiluje do jedné Sophie Beckettové, hraběcí dcery, kterou její nenávistná nevlastní matka donutila vstoupit do otroctví.

14. května Oznámil Netflix Jess Brownell převezme jako Bridgerton showrunner pro období 3 a 4.

Řada 4: Colin a... Penelope

Toto je pro fanoušky dlouhé hry. Kniha čtyři, Románek pan Bridgerton, zaznamenává narůstající románek mezi Colinem Bridgertonem (Luke Newton) a Penelope Featherington (Nicola Coughlan), alias Lady Whistledown.

Jedna věc, kterou víme téměř jistě, je, že vévodu z Hastings pravděpodobně v dohledné době neuvidíme. Stránka odešla Bridgerton po jeho období 1 běh, citovat jeho dokončený oblouk a závazek jedné sezóny k sérii. "Je to oblouk na jednu sezónu." Bude to mít začátek, střed, konec - dejte nám rok, “řekl Page o rozhodnutí. "Musím vstoupit, přispět svou troškou a pak se valí rodina Bridgertonů."

Přečtěte si knihy, které inspirovaly „Bridgerton“

Vévoda a já

Vikomt, který mě miloval

Nabídka od gentlemana

Románek pan Bridgerton

Siru Phillipovi, S láskou

Když byl zlý

Je to v Jeho polibku

Na cestě na svatbu

Z:ELLE NÁS

Julie KosinováHlavní redaktor kulturyJulie Kosin je vedoucí redaktorkou kultury společnosti ELLE.com, kde dohlíží na všechny věci, filmy, televizi, knihy, hudbu a umění, od vláčení v síti Netflix za hodnotné flámování až po podporu vašeho dalšího výběru knižního klubu.

Tento obsah je vytvořen a udržován třetí stranou a importován na tuto stránku, aby pomohl uživatelům poskytnout jejich e -mailové adresy. Více informací o tomto a podobném obsahu najdete na piano.io.