Dům inspirovaný ostrovem v Norsku

instagram viewer

Horn nazývá tento prostor mezi obývacím pokojem a formální jídelnou „srdcem domu“ a používá jej pro vše od improvizovaných vrhcáckých her po malé rodinné večeře. Židle a lustr Campanella pokryté mušelínem, všechny od Niermann Weeks, jsou kývnutím na tradiční skandinávský styl. Mísa na stole je jedním z mnoha modrobílých porcelánových kousků v domě: „Myslím, že modrobílý porcelán je doma kdekoli,“ říká Horn, jehož matka jej sbírala. Skutečné palmy odrážejí tole verze od Niermann Weeks.

Obývací pokoj rozjasní tropický motiv. Heirlooms - rohová skříň Gustavian, komoda s chinoiserie - mix s novými kousky, jako je konferenční stolek shagreen a pár stoliček, potažené Brentanovou tkanou rafií, z Hornova obchodu, Palmyre. Krb z norského kamene je originálem domu.

Intenzivní zeleň na stěnách je dramatickým protipólem jídelního stolu s ručně foukaným sklem od společnosti Carl Rotter Glassware, stříbrnými poháry a vysokými zelenými vázami od William Yeoward Crystal. Stůl a židle ve švédském stylu od Louis J. Šalamoun.

insta stories

Horn navrhl konzolu vyrobenou na zakázku, která obsahuje sbírku starožitných ručně foukaných karaf ze skla Murano, křišťálových svícnů a stříbrných kusů od společnosti Creel a Gow. Obraz od Jense Johannessena, norského umělce.

Bambusový plakát od Ironies prostřednictvím Dennis & Leen je posetý polštáři a povlečením v relaxačních odstínech smetany. Rogers & Goffigon Puissance na klubové židli a pohovce. Závěsová tkanina od Chelsea Textiles.

Karina si do své ložnice vybrala fialovou, s tapetou China Seas Tableau a tkaninou China Seas Aga na čelo a prachovou sukni, vše z Quadrille. Koberec a odkládací stolky na zakázku jsou od Hornova partnera z Hongkongu, Leigha Chiu. Soví polštář je od Johna Robshawa.

V ložnici Karina je fialové téma provedeno na zakázku vyrobenou židlí vzorovanou jako korálové větve, čalouněnou v China Seas Java Java z Quadrille.

Dům navržený norským architektem Arnsteinem Arnebergem v roce 1912 je považován za místní památku.