Hobbit House Pre-Fab-Lev som om du er i Ringenes Herre med disse miljøvenlige Hobbit-hjem

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Hvis du nogensinde har drømt om at bo i en lille græsbevokset hule som en hobbit fra Ringenes Herre, så har vi lige det lille præfabrikerede hjem til dig! Disse DIY boliger er designet af Green Magic Homes og er mere end bare let at bygge små huse; de er også gode til miljøet - og ser tilfældigvis også temmelig charmerende ud.

Fremstillet af luftfartsmaterialer, der er modstandsdygtige over for korrosion og alle former for vejrskader, Grønne magiske hjem'pint-store strukturer er konstrueret med holdbarhed i tankerne.

Jord- og græsbeklædte ydre hjælper med at opretholde en afbalanceret indetemperatur (hvilket hjælper med at spare energi) og reducerer samtidig ekstern støj. Ved at bygge og bo på en af ​​disse grønne hjem, kan du drastisk reducere dit CO2 -fodaftryk.

Den mest basale model er en etværelses, et-badeværelse studio. Selvom interiøret kun måler 422 kvadratmeter, ser det overraskende rummeligt ud takket være store glasvinduer og døre, der tillader masser af

insta stories
naturligt lys. Bedst af alt, kan du bygge det på så få som tre dage.

DIY lille hjem præ fab hus

Grønne magiske hjem

Green Magic Homes små hjem DIY

Grønne magiske hjem

Green Magic Homes tilbyder også masser af andre muligheder i en række forskellige størrelser, hvoraf den største er Safir Luxury Green Home samling, som indeholder luksusfunktioner som Svømmepøler og carporte. De let at samle layout kan helt tilpasses, så du kan få dit drømmehus-eller hobbit hjem, hvis du foretrækker det-præcis som du ønsker.

Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE

Har du brug for lidt positivitet eller ikke er i stand til at komme i butikkerne? Abonner på House Beautiful -magasinet i dag, og få 6 numre for kun 15 £, leveres direkte til din dør hver måned.


20 have bistro sæt perfekt til udendørs spisning (og et sted at slappe af)

Roma bistro sæt

Bedste træ bistro sæt

Roma bistro sæt

£99.99

KØB NU

Dette foldende bistro -sæt i træ er fremstillet af certificeret hårdt træ og er et godt sted at sidde i sommermånederne. Denne opbevares bedst gemt væk i et skur om vinteren.

LÆS MERE: 14 stilfulde udendørs puder at købe til din have

Tice Garden Compact Bistro Set, Grøn

Bedste kompakte udendørs bistro sæt

Tice Garden Compact Bistro Set, Grøn

MADE Essentials

£149.00

KØB NU

Perfekt til byrum, vi elsker det bløde, afrundede design af dette havebistro -sæt, og stolene gemmer perfekt under bordet, når det ikke er i brug. Den er perfekt til kompakte rum, især en altan eller lille terrasse, og fås i flere farver, herunder grøn, chartreuse, grå og blågrøn.

Udendørs bistro sæt - Hvid

Bedste nutidige bistro sæt

Udendørs bistro sæt - Hvid

Tramontina

£1,650.00

KØB NU

Stolene er fremstillet af FSC -certificeret teak og er toppet med et sæde i plast og ryglæn, mens bordet kan prale af et tidløst lamelledesign. Den hvide farve gør den ideel til en moderne have.

Duraocean bistro sæt

Bedste bæredygtige bistro sæt

Duraocean bistro sæt

£299.99

KØB NU

Dette slidstærke, fuldt genanvendelige og stilfulde havebistrosæt er perfekt til den miljøbevidste shopper, og det er et godt bæredygtigt køb. Stolene er fremstillet med 100% genbrugsplast fra havaffald, og bordet er lavet af FSC -godkendt Eucalyptus.

Aruba 3 -delt bistro rocker sæt

Mest afslappende have bistro sæt

Aruba 3 -delt bistro rocker sæt

£129.00

KØB NU

Dette er et bistro sæt med en forskel! Disse gyngestole er designet til at slappe af og nippe til en drink eller to. Sættet indeholder to rockere og et matchende bord med hærdet glasplade.

Marokko Have Bistro Bord & Stole Sæt

Bedste mosaik bistro sæt

Marokko Have Bistro Bord & Stole Sæt

LG Outdoor

£359.00

KØB NU

Nyd udendørs spisning med dette marokkansk-inspirerede bistro-sæt. Med en indviklet flisedetaljering, bløde polstrede hynder og pulverlakerede stålstel, er denne vejrbestandige stil fantastisk til at tilføre din have noget karakter.

Garden Gear Leon String Bistro Sæt

Bedste ferieinspirerede bistro sæt

Garden Gear Leon String Bistro Sæt

thompson & morgan

£169.99

KØB NU

Slap af med stil med Thompson og Morgans moderne bistro -sæt. Stolene er inspireret af mexicanske møbler fra 1950'erne og har til formål at være så behagelige som muligt.

vidaXL 3 -delt bistro sæt massivt akacietræ

Bedste bar bistro sæt

vidaXL 3 -delt bistro sæt massivt akacietræ

£222.99

KØB NU

Dette udendørs bar bistro sæt er perfekt til at nyde drinks og en hurtig bid mad. Med en høj kvalitet akacietræskonstruktion og en naturlig oliefinish er dette holdbare stangsæt vejrbestandigt og let at rengøre. Bordpladen har endda et parasolhul, hvis du vil have lidt skygge, når solen er ude.

2 -personers balkon bistro sæt

Bedste bistro sæt til en balkon

2 -personers balkon bistro sæt

Argos Home

£27.00

KØB NU

Vi elsker dette pladsbesparende bistro-sæt til en altan, som er perfekt til os, der bor i byen. Både bordet og stolene foldes let væk, så du behøver ikke bekymre dig om, at det fylder for meget.

Cabo bistro sæt

Rustikt havebistrosæt

Cabo bistro sæt

£495.00

KØB NU

Haver er et tilflugtssted, så det er vigtigt, at vi gør dem så indbydende, som vi kan. Vi elsker dette rustikke bistro-sæt fra Cox & Cox, der er håndvævet med en unik syntetisk vævning af reb. Det er også lavet af rust og vejrbestandige materialer, så det er velegnet til udendørs hele året rundt.

4-personers bistro sæt

Bedste bistro sæt til familien

4-personers bistro sæt

Argos Home

£250.00

KØB NU

Dette bistrosæt i Scandi-stil indeholder to stole og en to-personers bænk, så det er perfekt for hele familien at slappe af. Vi er vilde med det skifergrå design, der supplerer alle terrassepladser.

LÆS MERE: De bedste liggestole til at bringe chik ved poolen til din have

vidaXL 3 -delt foldet bistro sæt plastik grønt

Let at rengøre bistro sæt

vidaXL 3 -delt foldet bistro sæt plastik grønt

£132.99

KØB NU

Dette bistro -sæt er lavet af slidstærkt plast og er vejrbestandigt og let at rengøre. Bordet og stolene kan foldes og opbevares, når det ikke er i brug.

Helsinki bronze bistro sæt

Bedste budget bistro sæt

Helsinki bronze bistro sæt

£39.00

KØB NU

Hold det enkelt med dette stilfulde bistro -sæt i bronze, perfekt til enhver have. Stolene kan også klappes sammen.

Eve 2 -personers bar bistro sæt - Sage

Bedste foldbare bistro sæt

Eve 2 -personers bar bistro sæt - Sage

Argos Home

£60.00

KØB NU

Leder du efter et bistro -sæt i barstil? Denne 2-personers plads fra Argos er et godt budgetkøb. Slank og fremstillet af slidstærkt metal, det høje bord og stole kan foldes let og enkelt op til opbevaring.

Faro bistro sæt i grå

Mest stilfulde havebistrosæt

Faro bistro sæt i grå

£250.00

KØB NU

På jagt efter en mere moderne stil? Dette smarte grå sæt fra Cox & Cox har to komfortable stole og et lille rundt bord til drikkevarer. Den fås også i blå, også.

Pakke med nye Acapulco -stole (x2) og bord (x1)

Indendørs/udendørs bistro sæt

Pakke med nye Acapulco -stole (x2) og bord (x1)

164,95 $

KØB NU

Fås i en række lyse farver og med en metallisk jernstruktur, dette bistro sæt kombinerer design og komfort og kan bruges udendørs. Opbevares sikkert om vinteren.

Tara Natural rattan sidebord og to stole sæt

Bedste rattan bistro sæt

Tara Natural rattan sidebord og to stole sæt

£35.00

KØB NU

Hvis du leder efter en moderne rottingstil, så er dette bistro -sæt investeringen værd. Både bord og stole er lavet af syntetisk rattan, hvilket betyder, at de kan stå udenfor hele året rundt. Vi elsker også det unikke Insta-værdige runde bord.

Georgia FSC Eucalyptus træbistro sæt

Slimline udendørs bistro sæt

Georgia FSC Eucalyptus træbistro sæt

£149.00

KØB NU

Dette slanke bistro -sæt i træ er perfekt til altaner og små terrasser. Den er lavet af et smukt eukalyptustræ og indeholder to stole med blå hynder samt et praktisk bord.

LÆS MERE: 17 altanmøbler til selv de mindste rum

Cote Bistro sæt

Slank bistro sæt

Cote Bistro sæt

£525.00

KØB NU

Med slanke, håndmalede grå rammer og en dekorativ krøllet finish ved hver arm, er dette havebistrosæt temmelig charmerende. Bordet i granit har et elegant touch, mens stolene er toppet med grå vandafvisende puder.

Foldende metal bistro sæt orange

Bedste metal bistro sæt

Foldende metal bistro sæt orange

Charles Bentley

£100.00

KØB NU

Dette sammenklappelige bistro sæt i pulserende orange er genialt, hvis du vil tilføje en farve farve til din have. Bedst af alt, det er let og er let at opbevare, når det ikke er i brug.

Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE


Fra:Hus Smukke USA

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.