Farverige ideer til køkkenindretning

instagram viewer

Åbne hylder til display bryder kabinettet op i dette Hjem i Lake Michigan's køkken. Designer Martin Horner valgte blå kviksølvglas vedhæng fra Gallery L7 for at hente farvetemaet og hjemmets eksotiske stil. Engelske sabelbenstole fra Sterling Collection.

"Hvert stort køkken har en krog, det eneste unikke element, der bare trækker dig ind," siger designer Mick De Giulio. I Årets køkken 2012, den kommer i form af en uventet farvefarve: en Riverby -vask i Jonathan Adlers Annapolis Navy.

Et lyserødt Smeg-køleskab fra Sears er showstopperen i gæstesuite-køkkenet på en Balboa Island, Californien, strandhus. "Det er ikke rigtig praktisk - det er mere som et kollegiekøleskab," siger designer Krista Ewart. "Men dreng, er den sød."

Heri Manhattan -lejlighedens køkken, tilføjede designerne William Diamond og Anthony Baratta et legende citrusmønster til lyse blå gulve. "Vores klienter-et par i 40erne med to små piger-ønskede noget zippy og up-to-date, men det kastede stadig et beundrende øje på fortiden," siger Diamond. Den lakerede stol er fra Room, bordet Saarinen fra Knoll. Mikrobølgeovn og vægovn fra Viking.

insta stories

I en Long Island køkken designet af Stephen Sills, det dybblå interiør - Benjamin Moores Blue Marguerite - er en dejlig overraskelse inde i overskabe malet i farven på vaniljeis. Porcelænsknapper fra LB Messing.

"Spisestole og køkkenstole er en typisk bambus Chippendale-stil, men i højglanslak er de overraskende," siger Jessie Carrier om dette Florida køkken han designede med Mara Miller. "Det er som om de er slikbelagte."

Sølvglansen i tapetet Torino Damask fra Sheila Bridges fungerer godt med rustfrit stål i sig New York City køkken: et Fisher & Paykel -køleskab, en Bosch -opvaskemaskine, en Bertazzoni -serie og en GE -mikrobølgeovn. "Det er altid en udfordring at finde på noget, der bliver spændende i et lille rum, og det tapet er uventet," siger Bridges. "der er ikke noget i top med mit køkken, og det metalliske tapet tilføjer lidt glamour."

"Køkkenet har en klassisk, tidløs kvalitet, med et par sjove farvestykker, så det ikke bliver stående og forudsigeligt," siger designer Mona Ross Berman om New Jersey strandhus. Den fantasifulde valance i Arcadia Sulphur af Raoul Textiles og Modwalls glasflisens bagplade tilføjer lidt spænding.

I køkken i en Manhattan lejlighed designet af Philip Gorrivan, iriserende mosaikfliser og et loft lakeret i Benjamin Moores Oceanic Teal opfanger en farve fra tapetet på gangen. "Jeg ignorerer aldrig lofter," siger Gorrivan. "Det er for meget plads til at spilde."