30 fotos, der får dig til at booke et fly til Israel ASAP

instagram viewer

Denne strand lever op til sit folkloristiske ry for at være den vandmasse, hvor svømmere aldrig kan synke. Takket være de endeløse mængder terapeutiske salte i vandet kan du her se usænkelige flydere flyde forbi - eller tage en dukkert og opleve det selv.

Også i denne del af landet? Verdens mest berømte kurbade. Men du behøver ikke at gå til et af områdets mest kendte skønhedsdestinationer for en top -til -tå -behandling, der vil transformere din hud. Her vasker en kvinde det naturlige mudder fra Det Døde Hav af hendes krop, hvilket fugter huden, da den beskytter svømmere mod saltets stik.

Den vestlige mur, også omtalt som grædemuren eller på hebraisk, Kotel, ligger i det jødiske kvarter og er den sidste mur ved det andet jødiske tempel. På grund af sin forbindelse til Tempelbjerget betragtes muren som det helligste sted, hvor jøder har lov til at bede. Beliggende på Tempelbjerget er Klippekuplen; Al-Aqsa-moskeen og klippekuppelen er et af de ældste islamiske værker arkitektur, det helligste punkt for landets muslimske samfund og er det tredje mest hellige muslimske sted i verden.

insta stories

Den Hellige Gravs Kirke, også kaldet Opstandelseskirken, ligger i det kristne kvarter i den gamle by. Det menes, at Jesus blev begravet og opstandet her, og Jesu grav er placeret inde i kirken. Inden for kirken er de sidste fire stationer på Via Dolorosa, som menes at være den vej, Jesus gik på vejen til sin korsfæstelse.

Solomon Street, en berømt Jerusalem-gade fyldt med kunstgallerier, restauranter og butikker er et godt valg for dem, der ønsker at opdage ægte israelsk kunst eller håndlavede smykker. Her går en kunstinstallation af paraplyer langs gaden.

Neve Tzedekis er et elegant, downtown kvarter i Tel Aviv fyldt med de mest fashionable butikker og restauranter. Du finder størstedelen af ​​turister og lokalbefolkningen, der strejfer rundt om spisning og shopping hotspots på Shabazi Street, byens mest populære drag.

Tel Aviv er utvivlsomt Israels største turistcentrum for dem, der leder efter et travlt natteliv, en lækker og blomstrende kulinarisk scene og en afslappet strandstemning alt i ét. Hvad mere? Denne by er også Israels finansielle og teknologiske knudepunkt.

Uanset om du leder efter en dræberbrunch, frisk salat til frokost eller en grillet fisk- eller pastaret til aftensmad, Slid, med udsigt over Middelhavet på Jaffa -torvet, er en restaurant et besøg værd.

Slid; 6 Kedumim Square, +972-3-524-4445.

En strandpromenade langs Middelhavet går langs Tel Avivs strande med smarte restauranter, barer, lounger og mere.

Jaffa eller Yafo, er den ældste og sydligste del af Tel Aviv. Det er en gammel havneby og et turist hotspot for galleri shopping og restauranter.

Når du er i Israel, er et besøg i "Hummus Abu Hassan", det førende spisested for traditionel hummus og falafel, et must.

Hummus Abu Hassan; Ha-Dolfin St 1, Tel Aviv-Yafo, Israel

En mellemøstlig fest på "Den gamle mand" og havet i Jaffa -havnen i Tel Aviv.

Retsif ha-Aliya ha-Shniya St 101, Tel Aviv-Yafo +972 53-809-4346

Havnen i Cæsarea blev først grundlagt som en lille fønikisk havneby, der blev kaldt Stratons Towers. I 31 f.Kr. forærede Augustus Caesar byen sammen med hele Israels kystlinje til Herodes efter at have vundet slaget ved Actium. Han byggede det meste af byen i løbet af 22-10 fvt, som omfattede badehuse, akvædukter og templer. Havnen er nu åben for offentligheden, og besøgende kan færdes i ruinerne, spise på de mange restauranter og shoppe i de butikker og kunstgallerier, der blev bygget omkring den.