Opret brugerdefinerede tæpper fra dit barns kunstværk med Little P's Little Creator Tool

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Sikker på, du kunne sætte dit barns seneste tegning på køleskabet eller endda indramme det, men hvorfor gøre det, når du kan forvandle deres sejeste kunstværker til egentlig boligindretning? Hvis du tænker: "Hvad? Kan du gøre det? "Svaret er ja - i det mindste kan du gøre deres tegninger og malerier til tæpper takket være et tekstilfirma ved navn lille P.

Lyserød, Uld, Tekstil, Bord, Barn, Magenta, Småbørn,

lille P.

lille CREATOR Custom Rug

lille P.

$119.95

KØB NU

Sammen med at designe og lave håndlavede tæpper lancerede lille P for nylig et værktøj kaldet lille CREATOR, som giver alle mulighed for at lave et skræddersyet tæppe baseret på deres barns kunst. Og det er også enkelt at gøre - vælg blot din form og størrelse, og upload derefter dit valgte billede pr. Lille P krav (bare rolig, alle filoplysninger og instruktioner er rigtige på sitet) og lille P vil tage sig af resten.

Vælg mellem en rektangulært tæppe

insta stories
, cirkulært tæppe, eller hvad de kalder "Ingen grund til at være firkantet" som er sin egen unikke geometriske form. Hver form findes i flere størrelser, så uanset om du vil have en lille måtte eller et 5 'x 8' område tæppe, kan du helt få det til at ske.

Hvert lille CREATOR-tæppe er trykt på en tæppelignende struktur lavet af polypropylen og derefter færdiggjort i hånden. Som en ekstra bonus er de også allergivenlige og kaster ikke. Du kan bestille dit personlige lille CREATOR -tæppe online på lille P., eller tjek resten af deres tæppesamlinger hvis du ikke er helt klar til et tilpasset stykke.

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Følg House Beautiful den Instagram.

Brittney MorganMarkedsredaktør, Smukt husBrittney Morgan er en kendt havfrue og en jomfru med hang til håndværk, rød læbestift og køber alt for mange kastepuder.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.