Hardware -butiksdesignprodukter

instagram viewer

"Min klient ønskede et maskulint soveværelse. Så vi panelede væggene med birkekrydsfiner - den slags, du kan få på ethvert tømmerværft - og det ser så moderne, men alligevel varmt ud, «siger Peter Dunham.

Prøv: ¾ "x 4 'x 8' C-3 Birch indenlandske krydsfiner, $ 45 pr. Ark. homedepot.com.

"På det seneste har jeg været tiltrukket af disse klassiske bare-benede, utilitaristiske enkeltpæreholdere. Med en pære med forkromet eller filamenteret filament ser de godt ud på et badeværelse eller langs en lang gang. I et nyligt projekt klyngede jeg et dusin i en spisestue, «siger Jeff Andrews.

Prøv: Leviton Porcelæn nøglefri lampeholder, $ 1,70 hver. homedepot.com.

"I mindre køkkener tilføjer jeg kraftige hjul til bordet, så du kan flytte det af vejen. Jeg kan virkelig godt lide det industrielle look, og gummiet vil ikke ridse gulve. Bremsen er afgørende for at holde bordet på plads, «siger Steven Sclaroff.

Prøv: Richelieu Hardware General-Duty Swivel Caster med bremse, $ 6 hver. homedepot.com.

"En loftsmedalje vil give nærvær til en krystalkronelys, der hænger fra et stort, tomt loft. De er lette at installere. Bland derefter lidt gips i malingen for at give det et kridtet, tidslidt look, «siger Lindsey Bond.

insta stories

Prøv: Portfolio 169 White Ceiling Medallion, $ 27. lowes.com.

”De sælger Plasti Dip til at belægge værktøjshåndtag for et bedre greb. Men jeg har fundet så mange flere anvendelser til det. Jeg sprøjtede nogle på bunden af ​​en Jack Spade tote for at gøre den mere robust og vandtæt. Og det er en fantastisk måde at beskytte gulve mod ridser - bedre end de klæbrige filtpuder, der altid falder af, «siger Shawn Henderson.

Prøv: Performix Plasti Dip Multipurpose Rubber Coating, $ 7 for 14,5 oz. homedepot.com.

"Jeg købte nogle bådklamper i rustfrit stål fra en marineforretning og brugte dem som skuffetræk på en forfængelighed," siger T. Keller Donovan.

Prøv: Suncor 49 Trimline Cleat, $ 12 hver. westmarine.com.

"Til en bachelorlejlighed ledte vi efter et maskulin køkkenbord og endte med en kanarigul Sears Craftsman værktøjskiste på hjul. Han kan gemme sit køkken 'værktøj' i skufferne. Og oven på er der en bakke fyldt med spiritusflasker til at tjene som hans bar, «siger Neal Beckstedt.

Prøv: Håndværker 26½ "6-skuffers kugleleje rulleløs værktøjskiste i gul, $ 560. sears.com.

"Jeg stødte på denne enorme stål gulvlampe en dag og bragte den hjem. Det ser bare så fedt ud, «siger Gary Spain.

Prøv: Adesso Atlas Satin Steel 789 Gulvlampe (vist til venstre), $ 229. homedepot.com.