Gå ikke glip af denne Le Creuset støbejernsgrillaftale på Amazon i dag

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Efter næsten et år med at lave hvert eneste måltid derhjemme, er du måske klar til at udskifte nogle af dine gamle køkkengrej. Hvis du vil genopbygge dine køkkenskabe uden at sprænge dit budget, sænker Amazon prisen på en flok Le Creuset -varer.

Le Creuset

Le Creuset støbejerns signatur dyb rund grill

$174.94

KØB DET HER

Hvis du ikke fik notatet, har det franske mærke været guldstandarden på køkkengrej siden det blev grundlagt i 1925. Mens Le Creuset har en masse gode tilbud på gryderetter, braisers, og halvliter cocottes, vores øjne er rettet sin kogepladegrill.

Sommer kan virke som en verden væk, især når du har fuld varme. Men takket være dette valg behøver du ikke vente til sommeren for at få grillet på. Denne støbejernsgrill er næsten 10 tommer bred og har rigelig plads til rejer, grøntsager eller en saftig plade bøf. Placer ganske enkelt grillen på din komfur, vent på, at den kommer

virkelig varmt, tilføj dine yndlingsingredienser og voilà! Lækker, forkullet godhed.

Grillen har også dybe sidevægge for at forhindre sprøjt, to tud til at dræne enhver overflødig juice og brede håndtag for et solidt greb. Bedst af alt? Den fås i en håndfuld farver, så den skifter pænt fra køkkenet til dit bord.

Normalt, Le Creusets kogepladegrill koster $ 169,95; imidlertid, Amazon sælger i øjeblikket dette valg for under $ 100. Tag ikke fejl, at bruge næsten $ 100 på en grillplade er bestemt en forpligtelse, når du overvejer, hvor meget du vil bruge Le Creusets kogepladegrill, det vil være investeringen værd.

Se flere Le Creuset -tilbud her:

Le Creuset Stentøj Mini Round Cocotte

Le Creuset Stentøj Mini Round Cocotte

KØB DET HER
Le Creuset stentøj Heritage Square retter

Le Creuset stentøj Heritage Square retter

$66.95

$ 49,95 (25% rabat)

KØB DET HER
Le Creuset emaljeret støbejerns signatur braiser

Le Creuset emaljeret støbejerns signatur braiser

$249.95

KØB DET HER
Le Creuset 3,5 Quart Ovn i støbejern

Le Creuset 3,5 Quart Ovn i støbejern

$330.70

KØB DET HER

Fra:Men's Health USA

Kelsey MulveyKelsey Mulvey er freelance livsstilsjournalist, der dækker shopping og handler for blandt andet Marie Claire, Women's Health og Men's Health.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.