Beautiful House

Websteder, Vi Elsker

Let og elegant liv

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Chris Cox forsøger at bringe elegance tilbage til den gennemsnitlige persons hverdag gennem sin blog, Easy & Elegant Life. Et kig på det, og du vil have lyst til alting elegant.

Værelse, hylde, møbler, reoler, reol, Indretning, bord, publikation, hårdttræ, stue,

At være elegant er ikke let, men Chris Cox kl Let og elegant liv siger det kan være.

Det er ikke ofte, man ser en mand, der nyder at have på peak revers jakkesæt og oxfords på daglig basis, men Chris hengivenhed til at leve det elegante liv - og dele sine tips til at leve elegant med os - er det, der gør hans blog til en af ​​vores favoritter. Fra hans enkle tips om hvordan man folder en skjorte med et skærebræt til hans lette opskrifter, der vil imponere din skare, Chris får os til at komme tilbage igen og igen for en forsmag på det lette og elegante liv.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.

insta stories