Christina Anstead siger, at akupunktur hjalp hende med at slå infertilitet

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Wellness -ombygningen: En guide til genstart af, hvordan du spiser, bevæger dig og fodrer din sjæl

amazon.com

$15.99

KØB NU

Udover at være mor til tre og en HGTV-stjerne, Christina Anstead er en wellness -kriger. Den 37-årige var medforfatter til bogen Renovering af wellness med ernæringsekspert Cara Clark, og har været meget gennemsigtig om hendes helbred. I øjeblikket kæmper hun med autoimmune sygdomme Hashimotos skjoldbruskkirtelsygdom og polycystisk ovariesyndrom (PCOS).

Senest Christina på kysten episode, hjalp Anstead sin bedste ven, Cassie Zebisch, med at slappe lidt af. Reno -eksperten i hjemmet tog Zebisch til sin akupunktør, Shelia Campbell, hvor damerne hver tog en nål til øret. Selvom Zebisch først var nervøs, varmede det op til øvelsen og så helt afslappet ud. Mens dette besøg drejede sig om stresslindring, har akupunktur en helt særlig plads i Ansteads hjerte- og wellnessrejse.

insta stories

"Da jeg først arbejdede med Sheila, fortalte jeg hende, at jeg havde problemer med at blive gravid, og at jeg havde polycystiske æggestokke, og Sheila sagde, at hun kunne få mig gravid," sagde Anstead under episoden. "Seks dage senere blev jeg gravid med Hudson."

Ifølge American Pregnancy Association, "Akupunktur, ofte kombineret med urtemedicin, har været brugt i århundreder til at behandle nogle, men ikke alle, årsager til infertilitet." Anstead tror på øvelse arbejdede for hende og tilføjede "Jeg ved, at nogle mennesker vil tro, at det hele er lidt derude, men lad mig fortælle dig, det virker, du skal bare være åben til det. "

For Anstead startede hendes helbredskampe i 2009, da hun fik diagnosen PCOS. Heldigvis forstyrrede det ikke, da hun fødte sin datter, Taylor El Moussa, som hun deler med eksmanden Tarek El Moussa.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Da det kom til at opfatte hendes søn Brayden, var processen dog lidt mere kompliceret. På det tidspunkt kæmpede El Moussa for kræft i skjoldbruskkirtlen og måtte gennemgå strålebehandling, hvilket ville påvirke hans sædceller. Mand og hustru henvendte sig til sædbank og IVF. De udholdt to mislykkede runder med IVF og et abort, før de endelig annoncerede deres anden graviditet - en som Anstead skulle være ekstremt forsigtig med. "Jeg var nødt til at være super streng," fortalte Christina Mennesker på det tidspunkt. ”Jeg skulle lave en hel uge i sengen. I 13 uger efter det kunne jeg ikke gå en tur og kunne ikke løfte noget over en gallon mælk, «sagde hun, da hun ikke ville risikere at gøre noget, der kunne skade graviditeten.

Hun fødte sin søn Brayden El Moussa i 2015. Han blev født via akut-sektion, som Anstead skrev på Instagram "var virkelig hårdt for mig fysisk og følelsesmæssigt."

Ved hjælp af akupunktur undfangede hun Hudson London, sit første barn med den nye mand Ant Anstead, og fødte ham i september 2019. Denne gang havde hun en planlagt c-sektion.

Christina på kysten sendes torsdage kl. ET/PT på HGTV.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Følg House Beautiful den Instagram.

Kelly CorbettNyhedsforfatterKelly er nyhedsforfatter på House Beautiful, hvor hun dækker lidt over alt lige fra dekoration af trends og must-have produkter til alt, der omfatter donuts eller glitter.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.