7 planter at købe fra Bloombox Clubs nye julesamling

instagram viewer

Denne smukke kaktus-som har en opretstående, arkitektonisk vækstvane-er en unik saftig plante perfekt til ethvert hjem. Berømt for sin sjældne hvidfarvede variation, kan denne kaktus lide lyst, direkte sollys og meget lidt vand.

Hvis du planlægger at få fingrene i dette, er det værd at vide, at det kan være skadeligt for kæledyr, så sørg for at holde dine firbenede venner væk.

LÆS MERE: Hvor kan man købe en julekaktus

På jagt efter en miniature rigtigt juletræ? Uanset om du vil pifte din stue eller et studierum op, er dette smukke traditionelle træ bare billetten. Indfødt i skovene i Nordamerika, vil denne blå gran helt sikkert sætte dig i en festlig stemning.

Det store ved dette træ er, at det kan genbruges hvert år. Efter jul skal du flytte det udenfor til en overdækket terrasse, balkon eller indgang. Så, om foråret, genplant det udenfor og se det vokse.

LÆS MERE: Sådan passer du på dit juletræ i potte

Udover at se utrolig smuk ud, Ananasplanter (Ananas comosus) kan glimrende hjælpe med at rense luften derhjemme. Ananas comosus vokser vildt i Sydamerika og producerer en enkelt prydfrugt i midten. Selvom planten usandsynligt vil vokse en ny, når ananas falder af, kan du potte den igen og se den vokse til en helt ny plante.

insta stories

Leder du efter et mindre traditionelt juletræ? Føj denne til din kurv for lidt festlig sjov.

Med rige vinrøde læderagtige blade er denne Philodendron -plante en relativt ny hybrid, der gør det perfekte stueplante. Bedst af alt kan det hjælpe med at forbedre luftkvaliteten derhjemme og filtrere stoffer som formaldehyd og benzen fra.

Denne sjældne løvplante har iøjnefaldende prikker af blade-helt sikkert at skabe en erklæring i ethvert hjem. Det er måske ikke din sædvanlige juletur, men det er noget, du vidunderligt kan følge med hele året rundt.

Skab en vinterlig scene i dit hjem med denne smukke Maori 'Green Leaf' plante. Vi elsker dets friske grønne blade og bløde grå grene (perfekt til at hænge lys på). Hvis du plejer det godt, kan du forvente at se stjerneformede gule blomster, der springer hovedet ud.

Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE

Har du brug for lidt positivitet eller ikke er i stand til at komme i butikkerne? Abonner på House Beautiful -magasinet i dag og få hvert nummer leveret direkte til din dør.