Små victorianske boliger til børn

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Alt ved disse legehuse er lille... undtagen prisskiltet.

Lilliput hjem

Stephen Chernicky

Som mange børn har du sandsynligvis brugt din barndom på at drømme om at eje et udførligt victoriansk dukkehus komplet med bittesmå møbler, træsøjler og miniaturer. Og måske, hvis du drømte lidt større, forestillede din fantasi sig et dukkehus, der var lige din størrelse, hvor du kunne flygte ind i din eget fortryllede gemmested, vært for teselskaber med dukker og kaniner, læser på den lille terrasse og inviterer dine venner til at lege i en Alice i Eventyrland-stilverden, som voksne ikke kunne røre ved.

Kids Playhouse

Stephen Chernicky

Nå, det var præcis, hvad Stephen Chernicky og hans kone havde i tankerne, da de grundlagde Lilliput Play Homes, et firma, der laver udsmykkede victorianske palæer og slotte i børnestørrelse.

Kids Playhouse

Stephen Chernicky

"For mere end tyve år siden søgte min kone og jeg efter et legehus til vores datter, Alyssa, men kunne ikke finde et produkt specielt nok til vores lille pige," skrev de på deres

insta stories
internet side. Disse luksus legehuse ligner faktisk noget ud af et eventyr med deres egne smukt dekorerede spiraler, tårne, terrasser og skorstene. Hvert design er tilpasset med køberens præferencer i tankerne, og de kommer endda med elektricitet, VVS og klimaanlæg installeret.

Kids Playhouse

Stephen Chernicky

Men, elskede som de måtte være, disse søde små huse kommer med ganske prisskiltet, hvor mange sælger for $ 20.000 eller mere.

Kids Playhouse

Stephen Chernicky

Alligevel er det dyrebart at se i denne verden, der nu er så fyldt med børn, der er limet til videospil og tabt i virtual reality disse små bastioner af kreativitet og fantasi, hvor alt spillet foregår udendørs, og hvor et barns sind stadig kan færdes gratis.

Fra:Country Living USA

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.