Ugens ejendom: 8 værelses hus med bowlingbane i spillerum

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Nævnte vi, at der også er et motionscenter, tennisbane og 3 stalde?

House Beautiful's ugens ejendom: Tager dig med på en rundvisning i et drømmehus med et fantastisk interiør og masser af wow -faktor.

Denne unikke ejendom kan prale af 8 soveværelser, 3 receptioner, 7 badeværelser, et bibliotek, biograf og studie.

Beliggende på en af ​​Berkshires mest prestigefyldte veje på Wellingtonia Avenue, Crowthorne, er det det delcirkulære ydre af Angels Rest, der gør dette parcelhus specielt.

Portene betjenes elektronisk og åbner op til hoveddrevet med parkeringspladser foran huset. En anden køretur fører dig til en stor garage med fire biler med et værksted og en selvstændig lejlighed ovenover, egnet til familie- eller personaleboliger.

Indvendigt er denne ejendom lige så fascinerende. Store paneldøre fører fra gangen ind i stuen med to sæt døre i fransk stil til haven. Modtagelseslokalerne inkluderer et familieværelse, morgenmadslokale og hyggelige, med en hjemmebiograf med 9 sæder, der fører fra gangen. Der er endda et værelse på første sal bare til opbevaring!

insta stories

Men det er ikke alt: Der er også et spillerum, pool, sauna og... en bowlingbane!

Haven og grunden, der dækker 2,5 hektar, omfatter 3 stalde, et opvarmet drivhus i mursten og træ, en tennisbane og legeplads. Yderligere 13 hektar skov er tilgængelig ved separat negoatiation.

Tag en tour:

8 værelses parcelhus i Berkshire

Hamptons

8 værelses parcelhus i Berkshire - indendørs bowlingbane

Hamptons

8 værelses parcelhus i Berkshire - biograflokale

Hamptons

8 værelses parcelhus i Berkshire

Hamptons

8-værelses parcelhus i Berkshire

Hamptons

På markedet for 3.250.000 pund via Hamptons

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.