Smarte husholdningsapparater

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Lad den nyeste teknologi tage belastningen med disse innovative ideer. Designet til at spare tid og kræfter, de er fine husholdningshelte.

Tilberedningsteknikker på én gang kun tilgængelige for fagfolk er nu også tilgængelige for hjemmekokke. 'I de senere år har der været et behov for vakuumlavning, kendt som sous vide,' siger Vic Sinclair, køber for store elektriske apparater hos John Lewis. 'I år forventer vi at se denne teknologi flytte ind i indbyggede designs.'

MULTIFUNKTIONELT UDVALG

Ofte er den nemmeste måde at spare tid simpelthen ved at have alt ét sted. Miele PureLine-serien (ovenfor) er i stand til i en kompakt, stilfuld pakke at kombinere en SousChef-ovn, en speciel kaffemaskine, en mikrobølgeovn med grill, en dampovn og en varmeskuffe.

TOUCH SCREEN TECH

Ejendom, Gulv, Gulvbelægning, Urtepotte, Armatur, Grå, Materialejendom, Køkken, Design, Laminerede gulve,

Smeg SFP140, £ 750, device-world.co.uk

En smart komfur som Smeg SFP140 kan spare dig en enorm mængde tid. Den kombinerer en slank 5 -tommers berøringsskærm og idiotsikre menuer på skærmen med 50 automatiske madlavningsprogrammer, der forstår madtype, vægt og madlavningspræferencer. Indstil bare et par grundlæggende parametre, og ovnen klarer resten.

insta stories

CLEVER COOKING

Ejendom, værelse, gaskomfur, køkken, komfur, køkkenkomfur, køkkentøj og bagværk, madlavning, sort, grå,

Electrolux InfinitePure induktionskogeplade, £ 800, debenhamsplus.com

Electrolux InfinitePure induktionskogeplade gør madlavning let på to måder. For det første lader DirectAccess -kontrollen dig vælge den rigtige varme med et enkelt tryk. For det andet er overfladen smart nok til, at du kan kombinere to kogezoner, så selv de største pander kan sidde over en jævn varme.

HURTIGT OG EFFEKTIVT

Træ, servise, servise, service, fad, hårdttræ, køkken, sort, porcelæn, drikkevarer,

Panasonic KY-B84BXBXD induktionskogeplade, £ 1.200, John Lewis

Induktionskogeplader sparer tid ved at lave mad hurtigere og være lettere at rengøre. Panasonics nyeste model går et skridt videre takket være sine 18 effektniveauer og Opti-Sensor-teknologi-en ny og unikt temperaturkontrolsystem, der kan opretholde udvalgte temperaturer nøjagtigt, selv når der tilsættes mad under madlavning. Det ved endda, når du ved et uheld har efterladt en tom gryde eller gryde.

STILLIG END PRAKTISK

Væg, linje, rav, orange, rektangel, maling, kompositmateriale, frugt, metal, fersken,

Elica Aspire 70cc emhætte, 1.700 kr., RDO

Denne nye vægmonterede emhætte fra Elica er ikke bare et smukt ansigt. Under det stilfulde ydre er der en kraftfuld motor og en speciel boosterventilator, der kan rense madlavningsdampe ultrahurtigt og effektivt. Det har også et vaskbart metalfedtfilter til lettere rengøring.

TRÅDLØS KONTROL

Køkkengrej og bagværk, Låg, Line, Metal, Crock, Grå, Lille apparat, Gas, Tilbehør til køkkenmaskiner, Cylinder,

Belkin Crock-Pot WeMo slow cooker, £ 100, amazon.co.uk

Denne slow cookers store trick er, at du kan styre det trådløst med din smartphone. Så uanset om du vil justere temperaturen eller tilberedningstiden, behøver du ikke rive dig væk fra dit yndlings -tv -program.

BORDSINNOVATION

Produkt, lille apparat, husholdningsapparater, køkkengrej og bagværk, grå, køkkenapparater, tilbehør til køkkenudstyr, maskine, plast, låg,

Jamie Oliver HomeCooker. £ 250, Phillips

Denne bordkomfur kan dampe, koge, stege eller simre ved en lang række temperaturer. Det kan også udstyres med et valgfrit skæretårn til hakning, udskæring, makulering og rivning. Dens bedste funktion er dog et automatisk omrøringssystem, der overtager en af ​​de mest kedelige dele af madlavningen, mens du bruger patenteret teknologi til at sikre, at blandingen, der omrøres, aldrig brænder.

Usædvanligt design

Produkt, Elektronisk apparat, Displayindretning, Rød, Teknologi, Hvid, Linje, Kontorudstyr, Computertilbehør, Gadget,

Whirlpool Max 35 mikrobølgeovn, £ 99, amazon.co.uk

Med sit varemærke afrundede design har denne mikrobølgeovn en 28 cm drejeskive i fuld størrelse i en kompakt maskine. I en lang række iøjnefaldende farveindstillinger sparer Whirlpool Max 35 også tid, takket være dens 3D -distributionsteknologi, der tilbereder, damper og optøer mad jævnt for hurtigere og sikrere resultater.

PROFESSIONELT RESULTAT

Produkt, linje, lille apparat, grå, metal, madopbevaringsbeholdere, plast, tilbehør til køkkenapparater, stillebenfotografering, låg,

SousVide Supreme vandovn, fra £ 349, souschef.co.uk

Du behøver ikke længere være en professionel kok for at drage fordel af enkelheden ved sous vide -madlavning. Fås i rustfrit stål, sort eller rød finish og i størrelser på 9 eller 11 liter, og den iøjnefaldende prisbillige SousVide Supreme giver præcision til kød og grøntsager til alle.

HANDY COMPARTMENT

Produkt, ejendom, større apparat, hvid, blågrøn, armatur, maskine, metal, grå, gas,

Bosch KAN60A45G køle-fryseskab, 1.229 kr., Ao.com

Hvis du åbner hele køleskabsdøren bare for at komme til mælken eller vinen spilder tid, får du mere slid på dit køleskab og på grund af temperaturændringen koster det penge. Derfor besluttede Bosch sig for at give dig lettere adgang til de vigtige ting i livet ved at indarbejde en lille luge i en af ​​køleskabsdørene.

  •  Ord: John Archer

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.