Sådan indrettes med dristige og lyse farver i dit hjem

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Vil du introducere dristige og lyse farver i dit hjem?

'Modsat tro, får dristige mønstre og farver ikke et værelse til at se mindre ud. De er faktisk en fantastisk måde at tilføre maksimal effekt til et lille rum, da de skaber drama og et sammenhængende udtryk til et rum, 'siger Di Civil, interiørstylist på Gulvtæppe.

Her er Di's bedste tips til, hvordan du blander lyse farver og dybe teksturer for maksimal effekt i ethvert rum i dit hjem:

1. Vær sikker på at dekorere succes med dristige og lyse farver. Stor tapet eller statement -møbler kræver et defineret og velovervejet udseende. Vælg et element som et centralt omdrejningspunkt, og arbejd derefter med det nye farveskema omkring det for at bringe rummet sammen.

Carpetright Dynasty Twist røde løber
Dynasty Twist Plain tæppe - Rød, £ 5,99 m2, Carpetright

Gulvtæppe

2. Offset a fed tapet med almindeligt gulv eller omvendt.

3. Valg af farvetoner, der balancerer, hjælper med at bringe de nye lyse og dristige farver sammen.

insta stories

4. En af de nemmeste måder at introducere farve til et værelse er ved at tilføje et tæppe. Brug fed geometriske mønstre at skabe det skiller sig ud.

Tekstil, Indretning, Husholdningsartikler, Grå, Sengetøj, Stillebenfotografering, Samling, Reb,

Venstre til højre: Horisont i Grå, 120 cm x 170 cm, 129 £; Bagt sand i tåge, 120cm x 170cm, £ 249; Aurora i Natural White, 120cm x 170cm, £ 279, fås også som 160cm x 230cm, £ 439; Horizon in Light Charcoal/Mustard, 120cm x 170cm, £ 129; Bjerg i Duc, alt hus smukt ved gulvtæppet

5. Eksperiment - brug kontrastfarver for at tilføje drama eller hold dig til en række komplementære toner som damson, aubergine og indigo. Bliv vovet…

6. Brug et fedt blomstermønster som udgangspunkt for ethvert lyst og fedt farveskema. Dette er en nem måde at sikre, at din farvepalet fungerer.

Carpetright New Dynasty Damson tæppe i magenta pink
Dynasty Twist Plain Carpet - Damson, £ 5,99 m2, Carpetright

Gulvtæppe

7. For en mere subtil og enkel tilgang, forskyd fed skrift og mønstre med en simpel hvid baggrund. Hvis du vil træde forsigtigt, skal du begynde med at introducere et par lyse puder til rummet.

8. Sørg for, at farveskemaet er afbalanceret i hele rummet. Når du vælger dit nye farve tæppe, skal du ikke være bange for at være vovet, Ultima Twist Aubergine tæppet er et perfekt valg for at opnå dette look.

9. Hvis dæmpede nuancer er din præference, så prøv at bringe mindst én fed farve i blandingen.

Carpetright Carousel Twist Plain Carpet, grønne stole og blå tæppe
Carousel Twist Plain Carpet - sort, £ 14,00 m2, Carpetright

Gulvtæppe

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.