Hvor kan man købe en ananas stueplante

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Vi har haft ananas blomsterbuket og endda ananas juletræer, men hvorfor ikke dekorere dit hjem med en egentlig ananasplante? Ananasplanter (Ananas comosus) er medlemmer af Bromeliad -familien og, ligesom andre Bromeliads, renser luften og fjerner skadelige toksiner fra dit hjem.

Med dramatisk løv og store blade giver disse fine arkitektoniske planter også interesse hver dag og bringer et strejf af det eksotiske til dit interiør.

Med ananasplanter skal du vandes regelmæssigt - generøst i rosetten, der fungerer som et reservoir og sparsomt på jorden. Lad komposten tørre lidt ud mellem hver vanding og fodre regelmæssigt i hele vækstsæsonen. Husk altid at kontrollere plejeinstruktionerne for din plante, især for mindre prydtyper.

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Hvor skal man købe en ananasplante

• Thompson & Morgan

Thompson og Morgan

Ananasplante (husplante)

thompson-morgan.com

£14.99

KØB NU
insta stories

Denne ømme flerårige plante er ideel til en lys vindueskarm eller udestue. Det producerer kogler af lilla blomster med lyse røde skovblade, og blomsterne efterfølges af spiselige frugter, der gradvist bliver op til 30 cm høje efter 7-8 måneder.


• YouGarden

Du Have

Spiselig indendørs ananasplante - Ananas comosus

yougarden.com

£19.99

KØB NU

- Du kan også købe denne plante fra Amazon og Meget.

Denne plante er nøjagtig den samme som dem, der bruges i kommercielle ananasplantager, så du kan være sikker på den bedst smagende frugt. 'Hver plante leveres med en ananasfrugt, der allerede vokser, så din plante vil med garanti frugt i år,' siger YouGarden. 'Når ananas er fyldig og moden (omtrent på størrelse med en appelsin) fjernes og nydes! Når frugten er fjernet, vises en forskydning, som kan frugtes i de følgende år, og en helt ny plante kan endda opdrættes ved at afskære bladkronen og plante i kompost. '


• Notonthehighstreet.com

Notonthehighstreet.com

Ananas plante

Planter4Præsentanternotonthehighstreet.com

£45.00

KØB NU

Denne ananasplante, der leveres i frugt, præsenteres i en gul gryde, og opbevares bedst indendørs i en solrig vindueskarme. For at tilskynde frugten til at svulme op, vand og fodre lidt, men ofte.

Notonthehighstreet.com

Eksotisk indendørs ananas plante

Den frådserige gartnernotonthehighstreet.com

£45.00

KØB NU

Kronet med en yndig miniatureananas, vil denne pigge ananasplante give dit hus en tropisk transformation. Dette er en prydplante og ikke spiselig - mini ananas kan bruges som en del af blomsterarrangementer eller drikkepynt.


• Asda

Tilbage i 2017, supermarked Asda begyndte at sælge prydplanter af ananas for £ 10. Ifølge NASA -undersøgelser producerer ananasplanter ilt og forbedrer luftkvaliteten hele natten, hvilket bidrager til en dybere søvn og en reduktion af snorke symptomer.

Ananas plante

Asda

'Snorts, snuffles og sputters påvirker en fjerdedel af briterne, så for de 16 millioner snorker er Asdas ananas anlæg kunne være en drøm, der gik i opfyldelse-endnu mere for søvnfattige partnere, 'forklarede Asda-plantekøber, Phil Smith.

'For dem, der er heldige nok til at sove hele natten uden forstyrrelse af snorken, er planten en elegant tilføjelse til hjemmet, som er let at passe og tilføjer et lille strejf af troperne til enhver værelse.'

Ananasplanterne står stadig kan købes i udvalgte Asda -butikker.

Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE


6 Bloom & Vilde planter, der er bedre end blomster

Sukkulenter, Bloom & Wild

Sunkissed Succulents, £ 29

Denne trio af sukkulenter senget i mos kan nydes i flere måneder med den rigtige pleje. Sukkulenterne er perfekte til at give liv til et sofabord, skrivebord eller vindueskarmen og kommer i en stilfuld geometrisk bakke med rosaguld.

KØB NU
Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Bloom & Wild gaver

Sommerurter, 32 £

Denne urteplanter er perfekt til alle, der kaster en Grill - takket være rosmarin, oregano og timian, som er perfekt til madglade. Den leveres med japansk blomsterblomstsaks i høj kvalitet.

KØB NU

Bloom & Wild gaver

Hearts-on-a-String, £ 30

Disse hjerteformede blade, efterfølgende ceropegia, er super smarte og søde. Den kommer i en rosaguldfarvet hængende planter, så den kan nydes med det samme.

KØB NU

Bloom & Wild gaver

Elephant Planters, £ 30

Fra en planteskole til en stue, passer disse søde elefantplanter lige ind. De to plantageejere, 7 cm og 12 cm høje, er grydet med en blå stjernebregne og staldpalme.

KØB NU

Bloom & Wild gaver

Windowsill Planter, £ 35

Denne frodige grønne jungle trives i naturligt lys - og sidder perfekt på en vindueskarme. Gaven indeholder et sortiment af bregner og løv med en fladpakket malet træplanter.

KØB NU

Bloom & Wild gaver

Cacti Crowd, £ 28

Denne trio af farverige kaktusser, pakket ind i hessiske jakker og afsluttet med farverige 'hatte', er inspireret af de lyse farver og solbeskinnede sand i Mexico. Det er perfekt til dem, der ønsker et lavt vedligeholdelsesanlæg.

KØB NU

Olivia HeathExecutive Digital Editor, House Beautiful UKOlivia Heath er Executive Digital Editor på House Beautiful UK, hvor hun har travlt med at afdække morgendagens største hjemmetendenser samtidig levere stilfuld ruminspiration, små rumløsninger, lette haveideer og husture i de hotteste ejendomme på marked.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.