Beautiful House

Dekorer

Årets tapet 2020

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Graham & Brown har kåret Bloomsbury Neo Mint som årets tapet for 2020.

Blomstret tapet, med et lodret totemsporemønster, refererer til neoklassisk interiør fra det 18. århundrede, kombineret med velkendte engelske landskabsmotiver af krysantemum, primula og rose.

Baggrunden er blød, pastel grøn skygge, der sidder pænt sammen med de andre dæmpede gelato nuancer, der er blevet mere og mere udbredt på tværs af interiører.

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Og inspirationen bag tapetdesignet? Bloomsbury Neo Mint fejrer det indflydelsesrige kreative output fra Bloomsbury Set - en gruppe intellektuelle, filosoffer, kunstnere og venner, der boede og arbejdede i området i første halvdel af det 20. århundrede.

Bloomsbury Groups frigjorte moderne stil blev beskrevet som den engelske avantgarde i deres æra og blev enormt indflydelsesrig. De blev forenet af troen på, at kunst skulle bebo hverdagens rum og anvendte den samme opmærksomhed, der ville blive betalt for et kunstværk på alle overflader i hjemmet.

insta stories

Graham & Brown har fortsat denne fremgangsmåde og præsenteret et tapet til at pryde vægge i et strålende udvalg af blomster, insekter og løv, der ville se hjemme i både Charleston Farmhouse og det mest moderne af mellemrum.

Årets tapet Graham & Brown 2020, Bloomsbury Neo-Mint, £ 60 pr. Rulle (19)

Graham & Brown

KØB NUBloomsbury Neo Mint Wallpaper, 60 £ pr. Rulle
Årets tapet Graham & Brown 2020, Bloomsbury Neo-Mint, £ 60 pr. Rulle (19)

Graham & Brown

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Paula Taylor, farve- og trendspecialist hos Graham & Brown, fremhævede et centralt interiør -tema under sin trendforskning i 2020, hvilket var et voksende ønske om at fordybe sig ind i arkiver og bruge fortidens æstetik til at informere fremtidens designs - hvilket har ført til, at Bloomsbury Neo Mint blev bebudet som tapet af 2020.

'Den blomstrende tapetdesigns varige popularitet viser ingen tegn på at aftage. Efterhånden som vi fortsætter med at migrere mod travle urbaniserede rum, bliver det mere og mere vigtigt at bringe ydersiden ind og kanalisere naturens helbredende egenskaber, «forklarer Paula Taylor. 'I 2020 ser vi blomstermotiver tage en maksimalistisk drejning med dristige lyse farver og lagdelte mønstre inspireret af en eklektisk række designskoler og kunstbevægelser.

'Botaniske former i kontrasterende skalaer kan afbalanceres med en fælles farvepalet og enkle møbler i industriel stil. Opdater mere klassiske illustrative stilarter med nutidige nuancer af mørk pastellrosa og frisk mintgrøn. '

Årets tapet Graham & Brown 2020, Bloomsbury Neo-Mint, £ 60 pr. Rulle (19)

Graham & Brown

Årets tapet Graham & Brown 2020, Bloomsbury Neo-Mint, £ 60 pr. Rulle (19)

Graham & Brown

Hvert år annoncerer Graham & Brown sit årets tapet og årets farve og identificerer det centrale design skifter og forudsiger de fremtidige interiørtrends, der vil præge Graham & Brown -kollektionerne for det kommende måneder.

Tori var årets tapet i 2019 - et dybt kongeligt tapet, der fejrer østlig kunst og indeholder et udsøgt Chinoiserie -fuglespor.

Kan du lide denne artikel? Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få flere artikler som denne leveret direkte til din indbakke.

TILMELDE


6 Bloom & Vilde planter, der er bedre end blomster

Sukkulenter, Bloom & Wild

Sunkissed Succulents, £ 29

Denne trio af sukkulenter senget i mos kan nydes i flere måneder med den rigtige pleje. Sukkulenterne er perfekte til at sætte liv i et sofabord, skrivebord eller vindueskarme og kommer i en stilfuld geometrisk bakke med rosaguld.

KØB NU
Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Bloom & Wild gaver

Sommerurter, 32 £

Denne urteplanter er perfekt til alle, der kaster en Grill - takket være rosmarin, oregano og timian, som er perfekt til madglade. Den leveres med japansk blomsterblomstsaks i høj kvalitet.

KØB NU

Bloom & Wild gaver

Hearts-on-a-String, £ 30

Disse hjerteformede blade, efterfølgende ceropegia, er super smarte og søde. Den kommer i en rosaguldfarvet hængende planter, så den kan nydes med det samme.

KØB NU

Bloom & Wild gaver

Elephant Planters, £ 30

Fra en planteskole til en stue, passer disse søde elefantplanter lige ind. De to plantageejere, 7 cm og 12 cm høje, er grydet med en blå stjernebregne og staldpalme.

KØB NU

Bloom & Wild gaver

Windowsill Planter, £ 35

Denne frodige grønne jungle trives i naturligt lys - og sidder perfekt på en vindueskarme. Gaven indeholder et sortiment af bregner og løv med en fladpakket malet træplanter.

KØB NU

Bloom & Wild gaver

Cacti Crowd, £ 28

Denne trio af farverige kaktusser, pakket ind i hessiske jakker og afsluttet med farverige 'hatte', er inspireret af de lyse farver og solbeskinnede sand i Mexico. Det er perfekt til dem, der ønsker et lavt vedligeholdelsesanlæg.

KØB NU

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.