Nyplukkede forårsfarver

instagram viewer

Stoffer - Antonia Hutt - Galbraith & Hall Collection

"Et fedt mønster som BLOMSTER KRAFT er virkelig sjovt på en sofa og uventet, «siger designer Antonia Hutt. "PIZZELLE ville lave flotte gardiner. Jeg ville lave en simpel tredobbelt fransk fold og hænge dem af en træpæl eller en tynd sølv nikkelstang. Jeg ved, jeg er engelsk, men jeg kan ikke lide Tradewinds gardiner! PRIMA ALPACA: Dette er et sart stof, ikke et du gerne vil sidde på hver dag, så jeg ville bruge det til at smide puder. Alpakkaens luksus mod enkelheden i det trykte linned ville være guddommelig. LINARA er luftig og frisk. Farven er som unge blade, der skyder op på en forårsdag. Prøv det på Soft Breeze -stolen fra David Sutherland, og rør det med noget overraskende, som lyserødt. "

Designer Antonia Hutt

Los Angeles -baserede designer Antonia Hutt skaber en munter stue med stof fra Galbraith & Paul og et udendørs rum inspireret af deres nye staude udendørs stoflinje.

Stoffer - Flower Power i pink

"Sådan sofistikeret enkelhed!" siger designer Antonia Hutt. ”Mønsteret er på en måde primitivt, men alligevel moderne. Orange og pink er så naturligt sammen, og det metalliske i det grønne giver trykket et strejf af overdådighed. Forestil dig, hvor frisk og forårlig det ville være på en sofa. Jeg ville rør den i en kontrastfarve - hvis du er i tvivl, gå med den grønne. "

insta stories
GALBRAITH & PAUL: 215-508-0800

Stoffer - Ravenne flammesøm

"Så elegant og fantastisk at smide puder. Glansen ud for sofaens matte linned skaber en følelse af luksus. " OLD WORLD WEAVERS: 212-355-7186.

Stoffer - Pizelle i babyblå

"Dette kan bruges til polstring, men jeg ville lave gardiner. Det er stift, men jeg kan godt lide det udseende. Og jeg ville også male mine vægge i samme farve turkis - gardinerne bliver ét med rummet. " GALBRAITH & PAUL: 215-508-0800.

Stoffer - Bjerge i Kiwi

"Hvis du er bange for mønster, er dette stoffet for dig. En lille, tæt skala læser mere som et fast stof. Det er en tommelfingerregel. " GALBRAITH & PAUL: 215-508-0800.

Stoffer - Ne Plus Ultra i Cadet

"Dybe farver formaler et værelse, men de kan også trække ting ned. Du ville sandsynligvis ikke have dette på en sofa. Men det er den perfekte dybde til spisestole. " SCHUMACHER: 800-332-3384.

Stoffer - Prima Alpaca i Parcela

"Hvis jeg kunne, ville jeg dække alt i mit hus i Prima Alpaca. Det er det smukkeste og mest luksuriøse stof, jeg nogensinde har set. Selv farven er luksuriøs. " SANDRA JORDAN: 707-836-9240.

Stoffer - Le Jazz i Corail

"Jeg ville sætte Le Jazz på møbler, der får meget sol. Jo mere intens farven er, desto større er chancen for at falme, men dette er polyester - den falmer ikke. " LELIEVRE GENNEM STARK STOF: 212-355-7186.

Stoffer - Vinstokke i Key West

"Det er dejligt at være udendørs og stadig være i et værelse," siger Hutt. "Hvorfor ikke lave et udendørs rum så overdådigt som et indendørs værelse? En måde at gøre det på er ved at indramme et område med gardiner. Jeg elsker dette mønster, fordi der er så meget vejrtrækningsrum omkring vinprintet. Dit værelse vil føles luftigt, uanset hvor meget stof du bruger. " GALBRAITH & PAUL TIL PERENNIALS: 888-322-4773

Stoffer - Coastline i dybeste brun/hvid

”Det er et nikk til mode - en skræddersyet nålestribe til mænd. Det er det, der gør det så originalt til et udendørs rum. Brug den til puder, puder, en banket. " HOLLY JAGT: 800-446-1313.

Stoffer - Lanai i lysegrøn

"Lav kastepuder i Lanai. Den lette glans tilføjer endnu en tekstur. Du bør ændre dine teksturer på alle niveauer - ikke bare uld med hør, bomuld med fløjl, men enkelt med frodig. " DONGHIA: 800-366-4442.

Stoffer - Coco Tweed i Rosa

”Det er lidt fashionista, som et Chanel -jakkesæt. Tænk, hvor lækkert det ville være at polstre en banket i et nederdel! Korallen og babyrosa tilføjer blandingen en dejlig feminin note. " CHELLA: 805-560-8400.

Stoffer - Solar Canvas i mineralblåt

"Jeg elsker dette stof, og jeg elsker denne farve. Det er så blødt, jeg ved ikke, hvordan de gør det! Jeg ville bruge det som en overskrift til gardiner lavet af VINES. " SINA PEARSON: 212-366-1146.

Stoffer - Klik på Track i Kiwi

"Grønt er aldrig malplaceret i et udendørs rum. Bare se dig omkring - det er overalt. Dette er lunt, så jeg ville bruge det til en forstærker, hvor du vil hvile dit hoved. " CHELLA: 805-560-8400.

Stoffer - Krusninger i Key West

"Jeg kan godt lide den organiske følelse af dette, måden striber er ujævne og farver overlapper. Gør det lettere at bruge. Perfekt til lænestolhynder. " GALBRAITH & PAUL TIL PERENNIALS: 888-322-4773.

Stoffer - Di Medici i Rosa

"Pink er sådan en smuk farve - jeg har hot pink puder i mit udendørs rum - men en pink denne intense virker bedst, når den bruges sparsomt, som accent eller piping." CHELLA: 805-560-8400.