Amazons serveringsserie Dorotea har alle, du har brug for, til foråret

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Håndlavet keramik er unik og fantastisk, men kan også være dyr og svær at passe - indtil nu. Dorotea, en ny samling eksklusiv til Amazon, blev skabt af den spanskfødte og Seattle-baserede kunstner Carolina Silva, og er håndlavet inspireret. Hvad betyder det? Mens gæsterne måske antager, at dine retter er enestående (takket være små ufuldkommenheder eller variationer i dimension), i slutningen af ​​dit middagsselskab kan du lægge alt i opvaskemaskinen og kalde det en nat. Du skal ikke have noget imod os, da vi tilføjer alle varer til vores kurv.

1Serveringsskål

Dorotea

Dorotea

$45

KØB NU

Selvom disse stykker ikke er håndlavede, hver enkelt vare er håndmalet i en munter pastelpalet. Dejlig!

2Middagstallerkener

Dorotea tallerken

Dorotea

$ 60 for 4

KØB NU

De hvide og grå blomster ætset ind i disse tallerkener er subtile nok til at lade din hovedret stjæle showet, men er langt fra kedeligt.

insta stories

3Kaffe og te krus

Dorotea krus

Dorotea

$ 48 for 4

KØB NU

Ikke alene vil de søde blomster på disse krus tjene som en glad start på din dag, men de skulpterede kanter tilføjer en trendy accent. Og da de er mikrobølgesikre, kan du genopvarme drikkevarer efter behov.

4Salatplader

Dorotea salatplader

Dorotea

$ 55 for 4

KØB NU

Dette sæt leveres med en lyserød, grøn, blå og gul tallerken, hvilket betyder, at du kan vælge din farve baseret på dit humør til at pynte din salat.

5Suppe og kornskåle

Dorotea skåle

Dorotea

$ 60 for 4

KØB NU

Denne skål gør scooping suppe, korn eller endda en rodet pasta med sauce, helt let.

Lauren Smith McDonoughSeniorredaktørLauren er seniorredaktør på Hearst.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.