25 bedste IKEA møbelhacks

Dine børn kommer til at elske at lege 'lad os lave aftensmad' sammen med dig - og du vil elske, hvor overkommelig dette sæt er. Det er så simpelt som at male trinene sorte, tegne på en komfurplade og tilføje nogle knapper på forsiden for at få 'brænderne' i gang.

Se mere på Mommo Design

Tro det eller ej, dette smukke spisebord var engang den enkle INGO. Du bliver nødt til at få elværktøjerne til dette hack, men det fantastiske resultat er umagen værd.

Se mere på East Coast Creative

Denne tynde hylde kan virke som om den kun er god til visning af billeder, men lidt fantasi kan gøre dette produkt til det mest nyttige element i dit hjem.

£4.50; ikea.com

Hvis du leder efter et elegant alternativ til din standard forfængelighed, så tjek denne super-glam-skabelse. Bloggeren parrede EKBY ALEX-hylderne med gammeldags træben og en bænk med fåreskind for at skabe et smukt sted at tilbringe dine morgener.

Se mere på A New Bloom

Det er sjældent, du får noget så klassisk fra IKEA's set-overalt LACK-bord, men denne blogger trak det af. Ved at fjerne den nederste hylde og fastgøre træ koniske ben, skabte hun en klassiker i midten af ​​århundredet, der er helt elegant.

Se mere på Triple Max Tons