Det lille hus på Prairie Cast

instagram viewer

Gilbert fortsætter med at handle og spiller små roller på shows som Nip/Tuck og 7. himmel. Og for nylig var hun endda en berømthedskonkurrent på Dans med stjernerne. Men i et twist på rollen, der fik hende berømt, spillede Gilbert Ma Ingalls i en turnéproduktion af Lille hus i 2009.

Selvom skuespil klart er hendes første kærlighed, forfølger hun et liv i politik: Hun kører i øjeblikket som den demokratiske kandidat i 2016 til Michigans 8. kongresdistrikt.

Desværre efter at have spillet hovedpersonen i NBCs succesrige drama Highway to Heaven og modtog adskillige hæder og anerkendelser, døde Michael Landon i 1991 af lungekræft.

Nu 59, er Butler en dygtig sceneskuespiller, der spiller hovedroller i Ind i skoven og West Side Story. Han har også bidraget betydeligt til arven fra showet, fortæller flere timers bag-kulisserne og ekstra optagelser til Lille hus DVD'ers bonusfunktioner.

Husk dengang Jason Bateman var på Lille hus på prærien? Sandsynligvis ikke, men det er rigtigt: A-listens skuespilleres første store rolle var på showet i 1981 spillede James Cooper Ingalls.

insta stories

Mest kendt for sin prisvindende rolle som Michael Bluth i den anerkendte komedieserie Arresteret udvikling, Bateman har også medvirket i store Hollywood -film. Alene i 2015 dukkede han op i Gaven og Familie Fang.

Som kun 12 -årig havde Anderson allerede spillet roller på store navneshows som Forhekset og The Brady Bunch. Så hun var allerede en erfaren pro, da hun spillede Mary Ingalls på Lille hus i 1974.

Den relativt ukendte skuespillerinde var på audition for og vandt rollen som Ma, den stærke og kærlige matriark i familien Ingalls.

Siden showet sluttede, har Grassle, nu 73, optrådt i små roller på shows som Mord, hun skrev og i teaterproduktioner, herunder titelrollen som Kører Miss Daisy. Som du kan se, ser hun stadig helt strålende ud.

Doherty fortsatte med at nyde en vellykket karriere ved at spille Brenda Walsh på 90'ernes hit 90210 og heks Prue Halliwell ind Charmeret. Og hendes karriere viser ingen tegn på at bremse: I 2015 medvirker hun i flere film, herunder Bukowski, Bethany, og MallBrats.

Tjek den søde klippede frisure! Da hun kun var 6, startede Richards Lille hus spiller Alicia Sanderson Edwards.

Hvis hendes navn lyder bekendt, men du kan ikke helt placere hende, der er en grund: Kyle Richards er nu en rollebesat medlem af De rigtige husmødre i Beverly Hills. Hvem ville have gættet at et barn fra Lille hus ville ende på Rigtige husmødre?