Habitat Havemøbler til SS19 er en Instagram -elskers drøm

instagram viewer

Denne sofa er markeret med alle stilkasser og er perfekt til afslapning på en varm sommeraften. 'Den overdimensionerede Ottowa -sofa er håndvævet ved hjælp af tykt syntetisk rattan til statement -effekt og gør et seriøst feststykke,' siger Kate Butler, Head of Design for Habitat.

KØB NU £1,500

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Disse strukturelle, geometriske stilplantere vil bringe en industriel stemning til dit rum. Det er en urban kant, men med et elegant, slankt look.

'Underholdning derhjemme er kernen i denne sæsons kollektion med et stærkt fokus på uformel spisning og tapas -stil,' forklarer Kate. Disse vævede tallerkener og skål vil udgøre et charmerende midtpunkt for et udendørs spisebord.

SHOP UDENDØRS SPisning

Uanset om din have er stor eller lille, er der ingen undskyldning for ikke at introducere farve gennem møbler. Dette bord og stolsæt er perfekt til udendørs spisning - tænk på alle de gæster, du vil være vært for. Det er ikke kun et godt omdrejningspunkt, men det vil også give dit udendørs rum masser af karakter og personlighed.

insta stories

KØB NU£120

Den nuværende bestseller, Jambi -kollektionen, ser næsten ud for godt at sidde på. Disse håndvævede rotting- og naturlige træbaserede designs giver en afslappet Ibizan-stemning. Køb disse til din have, og du er allerede halvvejs der i stilen.

KØB NU

Disse plantemaskiner er designet til at skille sig ud frem for at blive sat i skyggen. 'Oprettet internt af mønsterdesigner, Martha
Frakker, udendørs mønstre refererer til frøkapsler og blomster, der er blevet omdannet til todimensionale, geometriske former og planer med levende farver, «forklarer Kate.

Hvis du stadig ikke er overbevist om at introducere dristige farver til dit udendørs rum, kan du dekorere med accenter i stedet. Denne slanke orange blanke bakke gør tricket.

KØB NU£20

Som om vi havde brug for en anden grund til at elske denne kollektion - designerne på Habitat har også lanceret et sæt terrazzo -planter til virkelig at løfte dine udendørs planter til stilfulde nye højder. Forelsket? Det er vi også!