Husbåd med et soveværelse på markedet i Ham Wharf

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Beliggende i Ham Wharf er denne knaldrøde husbåd med et soveværelse lige kommet på markedet og leder efter nye ejere.

Det her husbåd har en letgående kærlighed om det. Med alt, hvad du har brug for, plus potentiale til at indrette, er det det perfekte sted, der er væk fra mængden, som din nye hjem.

Indvendigt vil slående trækonstruktioner fange dit øje først. Et indbydende reception, højere hævet soveområde perfekt til overnattende gæster, indbygget opbevaringsenheder, moderne brusebad og en dejlig brændeovn adskiller denne husbåd fra andre.

Smuk husbåd sælges

På markedet

Interiøret føles lidt skandinavisk - træfunktionerne i det hele taget giver især en hyggelig kabine -stemning, der er både enkel og stilfuld.

Selve båden giver en 16 ft. langt dæk med en misundelsesværdig fortøjningsposition. Uanset om du leder efter et nyt familiehus eller et sted du kan flygte til i weekenden, tilbyder denne smukke husbåd noget særligt for enhver smag.

insta stories

Bådens position er kun få minutters gang fra Brentford National Rail Station og ligger lige omkring hjørne fra high street, så du stadig vil føle, at du er meget forbundet med Londons brummer liv.

Denne husbåd med et soveværelse er i øjeblikket på markedet for £ 200.000 via På markedet.

Tag en tur herunder...

Smuk husbåd sælges

På markedet

Smuk husbåd sælges

På markedet

Smuk husbåd sælges

På markedet

Smuk husbåd sælges

På markedet

Smuk husbåd sælges

På markedet

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.