"The Bachelorette's" JoJo Fletcher lancerer Etsy Summer Home Collection

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

For at hjælpe dig med at nyde de sidste dage af sommer, Etsy er gået sammen med renoveringsværktøj og tv-personlighed JoJo Fletcher for at lancere en smuk, begrænset udgave hjemmekollektion. Fletcher, der er beregnet til midlertidigt at erstatte Chris Harrison som vært for Bacheloretten, samarbejdede med 15 Etsy -producenter om at skabe moderne hjemmestykker, der problemfrit skifter mellem baghave terrasser og hyggelige stuer.

Med mange års erfaring med at omdanne rum som ejendomsudvikler, indarbejdede Fletcher sin signaturstil i samlingen, der indeholder jordfarver og naturlige tekstiler. Fra håndlavet keramisk bordservice og trælygter til macrame -coastere og cocktailservietter har samlingen alt, hvad du behøver for at skabe en udendørs oase. Der er også smukke stykker, der vil varme dit interiør op, herunder håndfarvede pyntepuder og vægophæng.

insta stories

”Sensommeren er min yndlings tid på året, og jeg forsøger altid at bruge så meget tid som muligt udendørs. Jeg har så mange gode minder om dovne dage i solen og familiegrill på varme sommernætter, ”sagde Fletcher i en pressemeddelelse. ”Da så mange af os bruger mere tid derhjemme i disse dage, håber jeg, at denne samling inspirerer folk til hæve deres hjemmelavede måltider, cocktailtider i baghaven og spilaftener med de mennesker, der er tæt på dem."

Sommerlinjen JoJo Fletcher x Etsy er den anden i Etsys sortiment af co-designede kollektioner. Skuespiller og iværksætter Tia Mowry sparkede serien af ​​med en række minimalistiske stykker med teksturelle detaljer. Til efteråret og feriesæsonen kan kunderne se frem til limited edition -linjer fra livsstilsbloggere Elsie Larson og Emma Chapman fra A Beautiful Mess, Queer Eye's Tan France, tysk forfatter og sociale mediekunstner Ana Johnson og mere.

Se vores yndlingsstykker fra JoJo Fletcher -samlingen herunder, og besøg Etsy at shoppe hele linjen.

Keramisk plante

Keramisk plante

NightshiftCeramics til JoJo Fletcher x Etsyetsy.com

$68.00

KØB NU
Moderne spejl

Moderne spejl

shopcandiceluter til JoJo Fletcher X Etsyetsy.com

$360.00

KØB NU
Macrame Coasters

Macrame Coasters

MerakiHandmadeDecor til JoJo Fletcher X Etsyetsy.com

$62.50

KØB NU
Blå pude

Blå pude

TownsendRoweHome til JoJo Fletcher x Etsyetsy.com

$85.00

KØB NU
Håndlavet keramisk kande

Håndlavet keramisk kande

BoxSparrow til JoJo Fletcher x Etsyetsy.com

$100.00

KØB NU
'Sweet Iced Tea Please' stearinlys

'Sweet Iced Tea Please' stearinlys

Annullerede planer for JoJo Fletcher x Etsyetsy.com

$32.00

KØB NU
Trælygte

Trælygte

Lanterncozies til JoJo Fletcher x Etsyetsy.com

$54.00

KØB NU
Messing istænger

Messing istænger

MLKANHNY til JoJo Fletcher x Etsyetsy.com

$80.00

KØB NU

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.