Du kan nu få KitchenAids chikke 100 -års jubilæumsmixer hos Amazon

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Opdateret indlæg: 3. april 2019 kl. 18:41 EST

KitchenAid Misty Blue Mixer

KitchenAidamazon.com

KØB NU

KitchenAids matte blå mixer af dine drømme er nu tilgængelig på Amazon samt Walmart. Og for ikke at overgå det store W, sælger Jeff Bezos mærke det for $ 100 rabat på MSRP, så det er bare $ 299 lige nu.

Du er officielt løbet tør for grunde til ikke at springe til standmixeren, hvis dine drømme.

Opdateret indlæg: 28. december 2018 kl. 12:18 EST

Misty Blue Stand Mixer

KitchenAidwalmart.com

$599.99

KØB NU

Den matte, Misty Blue standmixer KitchenAid udgivet til ære for sit 100 -års jubilæum kan nu blive din. Og du kan score det med gratis, to-dages forsendelse, direkte fra Walmart.com-hvilket sparer dig for at trække 26 pund apparat til din bil.

Detailgigantens sælger mixer til 399 dollar, så virkelig, hvad venter du på ?!

KitchenAid.com viser i øjeblikket mixeren som udsolgt, men hvis du ikke kan snag den gennem Walmart, kan du også finde den til $ 399 på

Macy's.

Oprindeligt indlæg: 6. september 2018 kl. 11:50 EST

Næste år, KitchenAid vender den store 1-0-0. Så, før fejringen-som du fuldstændig tjener ret til, når du har været i næsten et århundrede-den ikonisk husholdningsmærke debuterede en ny farve, der sidder i skæringspunktet mellem en beroligende retro-beachy Venn diagram.

Folkens, mød Misty Blue.

Det er ikke første gang KitchenAid har introduceret en farve sådan her. Det er et riff på en af ​​de allerførste standmixer nuancer, mærket nogensinde debuterede. Men denne nye baby har nogle særlige funktioner. Lad os undersøge.

Keramisk kogeplade

Bordservice, Porcelæn, Servise, Lille apparat, Kop, Fade, Keramik, Morgenmad, Husholdningsapparater, Servise sæt,

KitchenAid

KØB NUKitchenAid Mixer, Misty Blue med nummereret komfurskål, $ 500; kitchenaid.com

De første 20 personer, der købte en Misty Blue mixer, scorer også en specialudgave hvid, keramisk, nummereret komfurskål, udelukkende tilgængelig på KitchenAid.com (da vi offentliggjorde denne, var skålen lav i lager). Hvis du ikke lykkes, kan du få en ikke-nummereret komfurskål eller pynte din nye mixer med en almindelig hvid keramisk skål eller a hamret glas et. Eller du kan leve med, hvad de andre Misty Blue -blandere sælges med ...

KØB NUKitchenAid Mixer, Misty Blue med komfurskål, $ 500; kitchenaid.com

Hvid belagt skål i rustfrit stål

Mixer, lille apparat, mad, køkkenapparat, husholdningsapparater, køkken, fad, morgenmad, værelse, bordplade,

KitchenAid

Mens komfurskålen afspiller Misty Blue's vintage -appel, bringer denne hvid belagte rustfrit stål den ind i det 21. århundrede.

KØB NUKitchenAid Mixer, Misty Blue med hvid skål i rustfrit stål, $ 400; kitchenaid.com

Mærkat til jubilæum

Mixer, lille apparat, køkkenapparat, foodprocessor, husholdningsapparat, ismaskine,

KitchenAid

Ved siden af ​​låsekontakten på Misty Blue -mixerens vippehoved lyder det "1919 - ET HUNDRE ÅR. - 2019. "Det er et nik til, at dette er KitchenAids jubilæumsfarve.

Heritage-inspireret logo

Mixer, mad, bagning, lille apparat, ismaskine, smørcreme, dessert, køkken, servise, køkkenudstyr,

KitchenAid

Både "KitchenAid" -logoet og mixerens power hub -dæksel fik en makeover på denne model. Skriptet til mærkenavnet er lidt mere krøllet end dets moderne modstykke til blokbogstaver, og dækslet til strømnav nævner 100 års jubilæum.

Funktioner, du kender og elsker

Mixer, mad, lille apparat, køkkenapparat, morgenmad, køkken, måltid, madlavning, madlavning, fad,

KitchenAid

Alt andet, du har elsket om den moderne KitchenAid -mixer, er stadig inkluderet på Misty Blå model: Den kan passe til sjove vedhæftede filer (som en tidligere maker eller spiralizer), og den har en 5-quart i god størrelse skål.

Følg House Beautiful den Instagram.

Fra:Delish os

Sarah WeinbergStedfortrædende redaktørSarah Weinberg er vicedirektør på Delish og har dækket mad, rejser, hjem og livsstil til en række publikationer, herunder Food Network Magazine og Country Living.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.