De 10 mest populære græskarlys, rangeret

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

ICYMI: Det er græskar krydderi sæson! Den mest vidunderlige tid på året, hvor du kun drikker PSL'er, bruger trøjer og får tændtgræskarlys. Men hvad fald dufte har dit hjem brug for? Vi duft-testede de ti mest populære græskarlys på markedet og rangerede dem fra værste til bedste. Betragt dette som dit snydeblad.

10. Æble græskar

Dommen: Meget stærk på æblet, ikke så meget på græskar. "Jeg vil kalde denne tankstation-æble luftfrisker," sagde en tester.

9. Græskar Bourbon

Dommen: Dufter af stærk, billig sprut.

8. Græskar Muskatnød

Dommen: Denne er tro mod sit navn, med muskatnød virkelig kommer igennem. Det er nøddeagtigt og krydret, hvis det er din ting.

7. Cedar græskar

Dommen: Dette ekstremt subtile lys har nogle antydninger af cedertræ, men for det meste lugter det ikke rigtigt af meget. "Tænd denne dårlige dreng, hvis du knap vil have nogen til at vide, at du fejrer [efterår]," sagde en af ​​testerne.

insta stories

6. Krydret græskar

Dommen: Spiced Pumpkin er perfekt beskrevet af en dufttester og ligner efterårets rene bomuld. Det er ikke anmassende, med en ren, men sæsonbestemt duft.

5. Luscious Pumpkin Trifle

Dommen: En fan favorit, denne subtile duft lugtede som efterårsdessert på den mindst modbydelige jeg-føler-som-jeg-kvælning måde.

4. Græskar tærte

Dommen: Grundlæggende, dette bør kaldes Pumpkin Spice Pie. Den har stærke aromaer af kanel og krydderi, men med et strejf af græskar. Alt i alt er den ideel til PSL -sæsonen, og du bør tænde den.

3. Græskar Pecan Vafler

Dommen: Uden at tage hensyn til dens duft, er dette White Barn -lys en favorit for sin efterårsestetik. Med hensyn til hvordan det lugter, gav det hele efteråret en sød, krydret lugt.

2. Æble græskar

Dommen: Dette er bestemt ingen Pumpkin Apple (som også blev undersøgt - og dræbt i en tidligere runde for at komme til vores top 10 til den sidste test). "Du har en søndag derhjemme, du tænder dette for at få dig til at føle dig glad og hyggelig," forklarede en dufttester.

1. Vanilje græskar skumfidus

Dommen: Lugter som høstsukker cookies, som du altid vil bage i din ovn. Hver duftprøver var enig i, at dette var behageligt, subtilt, men stadig havde store efterårsvibber.

Køb de mest populære faldlys

Æble græskar

Æble græskar

Yankee Candle
$27.99

$ 16.88 (40% rabat)

KØB NU
Græskar Bourbon

Græskar Bourbon

Chesapeake Bay Candlegoogleadservices.com

$12.99

KØB NU
Græskar Muskatnød

Græskar Muskatnød

Naturens væge

$13.49

KØB NU
Cedar græskar

Cedar græskar

Signatur Soja

$5.00

KØB NU
Krydret græskar

Krydret græskar

Yankee Candle
$27.99

$ 22,11 (21% rabat)

KØB NU
Luscious Pumpkin Trifle

Luscious Pumpkin Trifle

Yankee Candle

KØB NU
Græskar tærte

Græskar tærte

Yankee Candle

KØB NU
Græskar Pecan Vafler

Græskar Pecan Vafler

Bath & Body Works

$24.50

KØB NU
Græskar æble

Græskar æble

Bath & Body Works

$24.50

KØB NU
Vanilje græskar skumfidus

Vanilje græskar skumfidus

Bath & Body Works

$24.50

KØB NU

Følg House Beautiful den Instagram.

Danielle TulloStedfortrædende redaktørJeg kan godt lide pink, iskaffe og lange gåture gennem stearinlysafsnittet.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.