Den perfekte Le Creuset -farve til dig, baseret på dit skilt

instagram viewer

Du er blevet beskyldt for at være sten-face en eller to gange, så en stenfarvet hollandsk ovn passer dig. Plus, med din kærlighed til arvestykker, har du brug for en skygge, der tåler tidstesten, efter at du har givet den ned.

KØB NUMatt Cashmere Round Dutch Ovn, fra $ 220; lecreuset.com

Det her stjernet mønster kan være en af ​​Le Creusets smukkeste limited edition - og det er helt repræsentativt for dig. Dine banebrydende ideer har en tendens til at du når til stjernerne, så at sige, og du er utrolig original... ligesom Kosmos.

KØB NUCosmos Braiser, $ 380; bloomingdales.com

Folk i alle samfundslag længes efter din virksomhed, og det er fordi du har en evne til at tilpasse sig den situation, du befinder dig i. Ombré -effekten på dette låg spiller på den store kvalitet. Plus, som et vandtegn, er du naturligt tiltrukket af alt det blå.

KØB NUOmbré blå rund hollandsk ovn, fra $ 320; lecreuset.com

Du er en naturlig født leder, så det giver mening for dig at få den første farve, Le Creuset nogensinde er produceret. Og kald det kliché, men du er et brandskilt - hvordan kan du slippe Flamme?

insta stories

KØB NUFlame Round Dutch Ovn, fra $ 150; lecreuset.com

Tyrer er naturligt ømme, og det har en tendens til at gøre dig til en stor gartner, kunstner og kok. Denne smukke farve (som også tilfældigvis også er May-babys fødesten) er perfekt til en person med en grøn tommelfinger, der også bruger tid i køkkenet.

KØB NUSmaragdgrøn rund hollandsk ovn, fra $ 150; lecreuset.com

Har du nogensinde følt, at du mangler din anden halvdel? Det er på grund af din tvillingmentalitet, Tvillingerne. Som sådan er du forelsket i kærligheden - at finde nogen til at fuldføre dig. Måske kan denne hjerteformede gryde hjælpe.

KØB NUHibiscus Heart Cocotte, $ 200; macys.com

Du er utrolig familieorienteret-når du først lader folk forbi den hårde skal, du har. Denne loyalitet og trang til at tage sig af dem, du elsker, gør dig til Mickey -figuren i dit mandskab. Det kan lige så godt vise sig i dit køkken.

KØB NUMickey Mouse Round Dutch Ovn, $ 350; lecreuset.com

Leo, gurl, dig Direkte for drama - men du prøver ligesom at afspille det, som du ikke gør. Det gør denne rige ametystfarve, der er dæmpet af den matte finish, perfekt til dig.

KØB NUMatt ametyst rund hollandsk ovn, fra $ 350; lecreuset.com

Du er et jordskilt - så blomster er en slags din ting. Men du foretrækker også at leve et rent og praktisk liv, som dette hvid-på-hvide design totalt riffer på.

KØB NUFleur Cocotte, $ 200; lecreuset.com

Du ønsker balance i dit liv. Denne farve gul ser ud til udelukkende at være høj, men tænk lidt over det. Det er faktisk del sjovt, del praktisk, da det kan fungere som en neutral.

KØB NUSoleil Round Dutch Ovn, $ 120; bloomingdales.com

Folk knytter Skorpioner som ildtegn på grund af dine velbrændte personligheder, men du er faktisk et vandskilt, så vi vil ikke holde dig til noget rødt. Du kan være lidt beregnet, og du kan ikke lide at vise dine kort. Enter: En kulsort hollandsk ovn.

KØB NUMatt sort rund hollandsk ovn, $ 150; lecreuset.com

Sag, du har hørt det før - og det er fordi det er sandt. Du er altid på farten, uanset om det er at bringe aftensmad til en vens hus eller lave nye ejendomme til din familie at bo i. Du har brug for noget holdbart, der ser godt ud, når det er lidt slået op. Der blev lavet en gryde i rustfrit stål til dig.

KØB NURustfrit stål lavt gryderet, fra $ 120; lecreuset.com