Dekorere med farve: Top 10 farver til foråret 2017

instagram viewer

Vi optjener en provision for produkter købt via nogle links i denne artikel.

Overvejer du at opdatere et værelse i dit hjem? Vil du give det et nyt, forfriskende look?

Opdatering af dit hjem behøver ikke være dyrt. Hvis du vil omfavne de dristige og lyse farver, som foråret vil bringe, så tænk over tingene i mindre skala, for for eksempel nye mønstrede hynder, der skal spredes på din sofa, et smukt tekstureret tæppe til dit soveværelse eller en statement -vase til din stue.

Hvis du indretter dit hjem i foråret, så tænk over, hvilken stemning og energi du vil skabe, og vælg farver, der afspejler det. Tag et kig på Pantones top 10 farver til foråret for lidt inspiration:

Niagara

Denne klassiske denim-lignende blå taler til dit ønske om lethed, afslapning og komfort.

Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Niagara

Primrose gul

Fuld af varme, vitalitet og varme vil denne glædelige gule nuance tage dig til en destination med entusiasme, godt humør og solrige dage.

Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Primose Gul

Lapis Blue

Stærk og selvsikker, denne intense blå nuance gennemsyrer en indre udstråling.

insta stories
Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Lapis Blue

Flamme

Denne rød-baserede appelsin er både gregarious og sjov kærlig. En flammende skygge, den er flamboyant og livlig, og det perfekte valg, hvis du ikke er bange for at være fed.

Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Flamme

Island Paradise

Denne forfriskende aqua og kølige blågrønne nuance afspejler en drøm om den store flugt. Tænk tropiske omgivelser og et ønske om at slappe af.

Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Island Paradise

Bleg Dogwood

Denne rolige og fredelige lyserøde nuance frembringer en aura af uskyld og renhed. Selvom den er subtil, giver den en sund glød.

Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Bleg Dogwood

Grønt

Denne syrlige gulgrønne vil tale til dit behov for at udforske, eksperimentere og genopfinde.

Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Grønt

Pink Yarrow

Tropisk, finurlig og festlig, denne nuance er fed, opmærksomhedsskabende og stormfuld. Det er en fængslende og stimulerende farve, der løfter humøret og får adrenalinen til at gå.

Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Pink Yarrow

Grønkål

En anden løvbaseret grøn, der fremkalder et ønske om at oprette forbindelse til naturen, svarende til det mere livlige Grønt. Det er stemningsfuldt for det store udendørs og en sund livsstil.

Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Grønkål

Hasselnød

Denne skygge er en vigtig neutral for foråret og tænker på en naturlig jordighed. En overgangsfarve, der ubesværet forbinder årstiderne, den er uhøjtidelig og har en iboende varme.

Pantone Fashion Color Report - Forår 2017 - Hazlenut

Farverne i den halvårlige Pantone Fashion Color Report er hentet fra Pantone Fashion, Home & Interiors Color System, det mest udbredte og anerkendte farvestandardsystem til mode, tekstil, hjem og indretning.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.