Pioneer Woman Ree Drummond åbner en ny pizzarestaurant i Oklahoma

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Pionerkvinde Ree Drummond har meget på tallerkenen, som at åbne hende Hotel i Pawhuska, Oklahoma, Pensionatet, og frigivelse af et nyt servise samling med Walmart tidligere i år. Nu er den prisvindende kok i gang med endnu et mere velsmagende foretagende.

Som MSN rapporter, meddelte Drummond på Instagram, at hun planlægger at åbne en ny pizzarestaurant i næste uge i Pawhuska.

"P-Town Pizza. Jeg tror, ​​vi åbner i næste uge, hvis vi kan presse os selv over målstregen, «skrev hun. "I andre nyheder var dette måske ikke det bedste tidspunkt at tage en pause fra kulhydrater ..."

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Den nye restaurant er blot endnu et projekt for Drummond og hendes mand gennem 21 år, Ladd, som hun kærligt omtaler som The Marlboro Man. I 2016 åbnede de to The Mercantile, en restaurant og detailbutik i Pawhuska, for strålende anmeldelser. Ifølge

insta stories
Mennesker, Mercantile var så vellykket, at Pawhuska, en lille by med 3.500 indbyggere, straks oplevede vækst i turismetal - op til 6.000 besøgende om dagen.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se på Instagram

Parret bremser dog slet ikke, da Food Network-stjernen også har afsløret, at hun åbner en restaurant, der kun er forbeholdt kaldet P.W. Steakhouse og Saloon. Lyder lækkert.

Følg House Beautiful den Instagram.

Fra:Delish os

Temi AdebowaleTemi Adebowale er redaktionsassistent hos Men's Health.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.