Peel-and-Stick Scalamandré Zebra-Print Tapet kan nu blive dit

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Scalamandré Tapet med skræl og klister

theinside.com

$69.00

KØB NU

Bor inde i en Wes Anderson film er ikke længere bare en pastelfyldt dagdrøm-det er faktisk muligt, takket være Indersiden's samarbejde med luksus tekstilvirksomhed Scalamandré.

For den lave pris på kun $ 69 pr. Rulle kan du bringe det ikoniske tapet med rødt zebraprint hjem, der omsluttede Margot Tenenbaums pulverrum i Andersons film De Kongelige Tenenbaums i en let at bruge, peel-and-stick version.

Uanset om du planlægger at genskabe dit eget Anderson -øjeblik på dit badeværelse à la Gwyneth Paltrow's karakter, eller dækker hele dit soveværelse med det, er det sikkert at sige, at prislappen på $ 69 laver dette tapet en stjæle.

Hvis det lyse røde zebraprint bare virker a lidt meget for dit dæmpede rum, kan du nemt tage det ned uden rester tilbage - det er skønheden i skræl-og-stick!-og udskift den med andre bemærkelsesværdige farver fra collab, som gul eller sort, eller en anden Scalamandré udskrive helt.

insta stories

“At lancere tapet med Scalamandré gør virkelig vores designdrømme til virkelighed. Vi får alle endelig klædt vores vægge på som Margot Tenenbaum, Ginos restaurant eller den berygtede damebadeværelse på Waverly Inn, ”sagde The Inside -medstifter og administrerende direktør Christiane Lemiux i en presse frigøre.

Sammen med skræl-og-klæb tapetet indeholder The Inside's løbende samarbejde med luksusmærket andre måder at bruge de ikoniske udskrifter på. Zebra -printet kan også bruges til at dække en sofa, en skillevæg, en osmannisk, en pude og endda en vingeseng, så du kan udleve dine maksimalistiske drømme.

Coral Zebra Sectional

Coral Zebra Sectional

theinside.com

$45.00

KØB NU
Coral Zebra Pude

Coral Zebra Pude

theinside.com

$50.00

KØB NU
Coral Zebra Wingback Bed

Coral Zebra Wingback Bed

theinside.com

$1,349.00

KØB NU
Coral Zebra Ottoman

Coral Zebra Ottoman

theinside.com

$349.00

KØB NU

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Følg House Beautiful den Instagram.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.