Prins Harry kæmper med Meghan Markles slør

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Prins Harry og Meghan Markles bryllup ceremonien forløb uden problemer! Hvilken TAK GUD, da forløbet til denne begivenhed var det mest problemfyldte, jeg nogensinde har oplevet. Når det er sagt, fik vi et mindre ~ kongeligt bryllup mislykkes ~ (men en sød en!) Da prins Harry forsøgte at løfte Meghans slør og blev dybt forvirret

Ligesom... hvad er et slør? Harry ved det ikke! Spørg ham ikke! Han er allerede stresset nok som den er! Og ærligt talt virkede tingene først som om de gik godt. "Det er bare et stort tæppe," syntes Harry at sige. "Det kan ikke være så svært!"

Getty Images

Men det var så svært. Fordi det skete:

Præstedømme, Gul, Begivenhed, Ceremoni, Brudekjole, Præst, Ægteskab, Velsignelse, Tradition, Pave,

Getty Images

Og det blev ikke meget bedre derfra TBH.

Getty Images

MEN DET ER FINT! Bryllupper er bedre med en fiasko, og denne var super sød. Ret?

Dette indhold er importeret fra {embed-name}. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

insta stories

Følg House Beautiful den Instagram.

Fra:Kosmopolitisk USA

Mehera BonnerBidragyderMehera Bonner er en nyhedsforfatter, der fokuserer på berømtheder og kongelige.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.