Hvornår bliver Gwen Stefani og Blake Shelton gift?

instagram viewer

Hvert element på denne side blev håndplukket af en House Beautiful-redaktør. Vi tjener muligvis provision på nogle af de varer, du vælger at købe.

Opdatering: 16. juni 2021

Opmærksomhed til alle jer, der var helt overbeviste Gwen Stefani og Blake Shelton blev hemmeligt gift i denne weekend: Det ser ud til, at et bryllup ikke er sket helt endnu, iflg Mennesker's kilder! Blake og Gwen er dog ivrige efter at planlægge deres særlige dag.

”Lige siden de blev forlovet, har de begge stået fast på, at intet bryllup vil ske, før det er sikkert for familie og venner at deltage. Gwen gav tidligt udtryk for, at hun virkelig ville have et sommerbryllup, ” Menneskersagde kilden. “Hun var ked af det tidligere på året, da det så ud til, at der ikke var nogen ende i øjnene med pandemien. Hun begyndte dog langsomt at planlægge brylluppet i foråret. ”

”De er begge ekstatiske over, at det endelig kan ske. De skal giftes til sommer. Gwens drenge vil være meget involverede, ”tilføjede insideren. "Blake er en fantastisk ekstra far og meget tæt på drengene."

insta stories

Intet andet at se her, folkens!

Original historie: 7. december 2020

Hej @ dig, person der er utrolig investeret i Gwen Stefani og Blake Sheltons forhold og bryllupsplaner. Hvis du undrer dig over, hvornår disse to vil gøre tingene officielle, er svaret SNART.

Ifølge en kilde, der var i humør til at opvaske til Mennesker, "Dette bliver ikke et langt engagement. Der er en grund til, at Blake foreslog nu. De er begge klar til at blive gift. "

Mange par har været nødt til at udskyde deres bryllupper på grund af den igangværende pandemi, men Gwen og Blake ønsker ikke at gøre noget stort og fancy. Kilden siger, at de "ikke ønsker et stort bryllup. De vil have deres familie og nære venner til at deltage, og det er det. "

Fik det fik det fik det, sejt sejt sejt.

Dette indhold er importeret fra Instagram. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Se dette indlæg på Instagram

Et opslag delt af Gwen Stefani (@gwenstefani)

Som en påmindelse faldt Blake og Gwen først for hinanden på sæt af Stemmen i 2015, og Blake stillede spørgsmålet for bare et par måneder siden i Oklahoma. En kilde fortalte Os ugentligtpå det tidspunkt, “Blake fik ringen specialdesignet og bad om tilladelse fra sin far, før hun spurgte Gwen. Det betød så meget for Gwen, at Blake var så traditionel omkring det. ”

Det er naturligvis stort set umuligt at se Gwens ring i det ^^^^ billede, så her er et større, men-også-meget-sløret-ked af kig på det fra People's Choice Awards:

Fra:Kosmopolitisk USA

Mehera BonnerMehera Bonner er en nyhedsforfatter, der fokuserer på berømtheder og kongelige.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at angive deres e -mail -adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.io.